Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Privat situation: Derfor kan Premier League-dansker ikke skifte

Af Morten Bruun Jørgensen
31.01.2023 Kl. 19:46
En helt særlig situation gør, at danskeren ikke kan foretage et skifte i denne måned, selvom der har været interesserede klubber.

Jannik Vestergaard sætter nu ord på, hvorfor han bliver i Leicester.

For den danske forsvarsspillers kone er højgravid, og derfor har han valgt at prioritere at være sammen med sin familie frem for at forlade Leicester, hvor spilletiden er yderst begrænset.

Over for TV 2 Sport afviser han desuden, at han har sagt nej til Hertha Berlin eller andre klubber, som der har været rygter om.

LÆS OGSÅ: FA åbner undersøgelse mod Mudryk

– Hvis vi var kommet til enighed tidligt i vinduet med en anden klub, kunne min kone have nået at rejse med mig, men nu er det alt for tæt på fødslen, og hun må ikke flyve, siger Vestergaard til mediet.

– Jeg kan ikke efterlade min højgravide kone alene i England med vores barn og snart en nyfødt baby – og i øvrigt vil jeg da også gerne være en del af mit barns første måneder. Hvilken mand kunne gøre det?

Han fortæller desuden, at der ikke har været nogen muligheden i starten af transfervinduet, hvorfor han nu må blive i Premier League-klubben og fortsætte med at kæmpe for spilletid.

30-årige Vestergaard har i denne sæson blot spillet tre pokalkampe for Leicester, som han har kontrakt med frem til sommeren 2024.

FØLG TRANSFERVINDUET LIVE HER

Annonce