AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:01:2023 19:01
FA åbner undersøgelse mod Mudryk

Det engelske fodboldforbund åbner nu en undersøgelse mod Chelsea-spilleren.


Mykhailo Mudryk har i en TikTok-video fra juli 2022 brugt n-ordet, og det kan nu få ham i fedtefadet.

For selvom den nye Chelsea-spiller har slettet videoen og undskyldt for at have citeret den amerikanske rapper Lil Baby, har det engelske fodboldforbund har nu valgt at åbne en undersøgelse mod ukraineren.

The Athletic skriver, at FA nu vil beslutte sig for, om Mudryk skal straffes for videoen, som nåede at blive set mere end 214.000 gange, inden den blev slettet.

LÆS OGSÅ: Storklub gnider sig i hænderne: 223 millioner kroner på vej i Chelsea-transfer

LÆS OGSÅ: Paul Onuachu skifter til Premier League-klub

Fodboldforbundet har en historie med at straffe spillere, der har postet ting på sociale medier, som har bragt spillet i miskredit.

Tidligere har West Ham-profilen Jarrod Bowen fået en advarsel og blevet bedt om at gennemføre et kursus efter at have postet noget, der kunne fremstå racistisk.

Længere tilbage har den tidligere Premier League-angriber Andre Gray fået fire kampe i skammekrogen for at komme med homofobiske kommentarer fire år forinden. Han fik også en bøde på over 200.000 kroner.

Nu skal fodboldforbundets undersøgelse afgøre, hvorvidt Mudryk skal straffes. 

FØLG TRANSFERVINDUET LIVE HER


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE