AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:05:2019 09:39
Prisskilt på £70 mio: Storklubber jagter Everton-profil

Evertons Richarlison er på blokken i to af de største europæiske klubber, men det bliver ikke nogen billig fornøjelse at hente brasilianeren.


Richarlisons debutsæson i Everton har været en stor succes, men det er langt fra sikkert, at the Toffees råder over ham i næste sæson. 

Brasilianerens flotte præstationer er nemlig ikke gået ubemærket hen, og ifølge Daily Mirror er der bud fra to af de helt store drenge i form af Atlético Madrid og Paris SG. 

De to bejlere skal dog have den helt store tegnebog frem, hvis de vil have fat i 22-årige Richarlison, der inden denne sæson blev solgt fra Watford til Everton for £40 mio. 

Everton vil angiveligt kræve £70 mio. for offensivspilleren, der er en del af det brasilianske landshold.

Samtidig melder Daily Mirror, at Richarlison nyder tilværelsen i Everton, men det er ikke ensbetydende med, at han bliver i klubben. Brasilianeren drømmer nemlig om at komme ud og spille europæisk fodbold, hvilket the Toffees ikke kan tilbyde ham i næste sæson. 

Atlético Madrid og PSG skal derimod ud og spille Champions League, hvilket kan friste Richarlison, som samtidig vil få mere i lønposen, hvis han skifter til en af de to klubber. 

Richarlison har bidraget med 13 mål og en enkelt assist i denne Premier League-sæson. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED