AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:09:2020 10:38
Prisen passer perfekt: Porto er klar til at gå på kompromis med United

A Bola skriver, at FC Porto er klar til at sænke prisen på Alex Telles, der skulle være et transfermål for Manchester United.


Manchester United skulle være åbne for at forstærke sig på venstrebacken, selvom positionen ikke skulle være af absolut førsteprioritet.

Derfor er The Red Devils angiveligt heller ikke klar på at spendere en stor del af transferbudgettet på en back. Gennem de seneste uger er den engelske storklub blevet sat i forbindelse med både Sergio Reguilon fra Real Madrid og Alex Telles fra FC Porto, som begge skulle have kostet omkring €25-30 millioner.

Men når det gælder brasilianske Alex Telles, så er prisen åbenbart til forhandling. Ifølge portugisiske A Bola er den 27-årige venstrebacks agent, Pini Zahavi, i øjeblikket i England for at skaffe en transfer til Old Trafford, og det tyder på, Zahavi har fået en noget nemmere opgave nu.

FC Porto skulle nemlig være villige - eller desperate nok - til at sænke prisen til £18,5 millioner.  Den yderst offensive back har kun et år tilbage på sin kontrakt, og Porto vil for alt i verden ikke miste ham på en fri transfer næste sommer, hvilket forklarer det pludselige prisfald.

Skal man tro det portugisiske medie, så er £18,5 millioner ganske belejligt det beløb, som Manchester United gider at investere i en ny venstreback denne sommer. Så kan man så diskutere, om det næsten lyder for perfekt til, at det kan være sandt.

Ikke desto mindre skriver A Bola i hvert fald, at Pini Zahavi ventes at præsentere FC Porto for et bud på omkring £18,5 millioner fra Manchester United en af de kommende dage.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED