AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:08:2020 11:28
Prisen er sat: Juventus sætter Dybala til salg på ny

Adskillige italienske medier kan denne torsdag berette, hvordan Paulo Dybala igen er blevet sat på transferlisten af Juventus.


Det lignede længe, at Paulo Dybala skulle til enten Tottenham eller Manchester United sidste sommer, men den argentinske playmaker ønskede ikke selv at forlade Juventus og endte med at blive i den italienske storklub.

Set i bakspejlet var det en klog beslutning, for Dybala spillede en stor sæson for Den Gamle Dame. Det ændrer dog ikke på, at han atter er blevet sat til salg. Også selvom Juventus ville foretrække at forlænge med ham.

Det skriver Tuttosport og Gazzetta dello Sport denne torsdag.

På grund af sine flotte præstationer i den hvid-sorte trøje har Dybala længe ligget i forhandlinger med Juventus om en ny kontrakt, men hans lønkrav skulle være så massivt, at de italienske mestre ikke ønsker at imødekomme det i øjeblikket.

Klubledelsen så ham gerne fortsætte i klubben, men ikke for alt i verden. Derfor skulle han nu være blevet sat på transfermarkedet for mellem €90-100 millioner, svarende til cirka 700 millioner kroner, hvis man skal tro de italienske medier, der fremhæver Premier League som en meget sandsynlig destination for "La Joya".

Særligt Tottenham skulle have været tæt på at signe Dybala sidste sommer. En handel værd omkring £70 millioner skulle næsten have været på plads, men komplikationer omkring spillerens billedrettigheder kom i vejen.

 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED