Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:04:2021 18:49
Pris på 515 millioner: Solskjær har udpeget den perfekte makker til Maguire

Manchester United har fået godt nyt i deres transferjagt på Raphael Varane, melder Daily Mail.


Det er efter sigende en prioritet for Ole Gunnar Solskjær at styrke defensiven til sommer, hvor han er på udkig en makker til Harry Maguire. 

Manchester United har i flere omgange været kædet sammen med Raphael Varane fra Real Madrid, og interessen er reel. Det skriver Daily Mail.

Ifølge den engelske avis er Manchester United blevet gjort opmærksom af franskmandens agent, at midtstopperen er klar til at forlade Real Madrid til sommer.

Efter denne sæson vil han have et år tilbage af sin kontrakt med Real Madrid, som er villige til at sælge ham for 515 millioner kroner. 

De Røde Djævle håber på at få prisen længere ned, men ifølge Daily Mail ser de Raphael Varane som det perfekte match til Harry Maguire i midterforsvaret. 

Følg med på vores Instagram-profil, hvor vi også opdaterer på rygter, transfers, udtalelser, top 10-lister og meget mere:


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED