Presset stiger på Steven Gerrard efter nyt nederlag

Af Emil Plovgaard
20.10.2022 Kl. 20:21
Steven Gerrards job må antageligvis være i fare.

Aston Villa havde inden torsdagens kamp på Craven Cottage mod Fulham endnu ikke vundet en kamp på udebane i denne Premier League-sæson.

Det ændrede sig heller ikke efter aftenens forestilling, hvor Steven Gerrards mandskab tabte med 0-3.

Hjemmeholdets Aleksandar Mitrovic var kommet tilbage fra sin skade, og den serbiske angriber havde inden kampen scoret ni mål i sine seneste otte optrædener på Craven Cottage, så det var en spiller, Marco Silvas mandskab ikke kunne undvære.

Harrison Reed bragte Fulham foran ni minutter før pausen, da Emiliano Martinez i Villa-målet ikke clearede en bold godt nok i forbindelse med et hjørnespark. Reed stod klar uden for feltet og sendte bolden i retning mod mål, hvor den også gik ind.

Ondt blev til værre for Gerrards tropper i anden halvleg, hvor Douglas Luiz efter en times spil blev udvist som følge af, at han nikkede en skalle på hjemmeholdets Mitrovic.

Selvsamme Mitrovic stod for at eksekvere det straffespark, Fulham blev givet, da Matty Cash tilsyneladende havde hånd på i feltet.

Det gjorde han ikke ret sikkert, men bolden røg dog alligevel i nettet til stillingen 2-0.

Tyrone Mings bidrog til at udbygge Fulhams føring, da han var involveret i selvmål i det 83. minut.