AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:01:2022 03:03
Premier League-TV

Er du én ud af mange, der nyder at se Premier League i dit tv? Så er der håb forude for, at du kan se meget mere fodbold i fremtiden.


I denne artikel ser vi nemlig nærmere på, hvilke muligheder du har for at følge fodboldligaen, mens du er på farten – takket være streamingtjenester som blandt andet YouSee.

Masser af fodbold på farten

Til de vaskeægte fodboldentusiaster er der i øjeblikket en helt ny sæson af Premier League TV på skærmen. Én af de streamingtjenester, der i øjeblikket viser den populære fodboldliga, er YouSee. Her finder du alle tv-kampene, som du har mulighed for at sætte dig til at se hver eneste uge. Vil du gerne følge de store fodboldstjerner på tæt hånd i kampen om mesterskabspokalen og Champions League-pladser, er du næsten nødt til at oprette et abonnement.

Med et abonnement hos for eksempel YouSee, kan du desuden se fodbold, mens du er på farten. Det giver dig suveræn frihed, så du ikke længere behøver at udskyde aftaler i de timer, du sidder klistret til fjernsynet. Downloader du YouSee-appen, får du adgang til TV-pakken, der gør det muligt for dig at se Premier League, mens du er på farten. Her får du desuden adgang til alle de film, som YouSee udbyder i øjeblikket.

Takket være YouSee TV og Film er der i fremtiden håb for god underholdning døgnet rundt, uanset hvor du befinder dig. Med streamingtjenesten kan du nemlig selv vælge, hvordan du vil blande din TV-pakke, så du for eksempel kan få den ultimative sportspakke med al din yndlingssport på skærmen.

Premier League-program

Hvis du er rigtig entusiastisk, vil du uden tvivl gerne følge med i ligaens program i størstedelen af perioden, hvor kampene står på. Det kan du blandt andet gøre ved at søge på ’Premier League-program’, hvorefter du vil få vist de forestående kampe samt tidligere kampe og resultater. På den måde kan du løbende holde dig opdateret, så du ikke misser resultaterne i tilfælde, hvor du måske ikke havde mulighed for se Premier League live.

Dog er det vigtigt at påpege, at du altid kan få adgang til Premier League-streaming – for eksempel hvis du vælger at oprette et abonnement hos YouSee. Det betyder altså, at du ikke behøver at gå glip af kampene, selvom du ikke har mulighed for at se dem i realtid.

Er du kommet sent hjem fra arbejde, eller sidder du i toget og skal fordrive tiden, er telefonen og Premier League-TV heldigvis bare ét klik væk. Takket være teknologien og muligheden for at streame behøver du ikke længere at undvære din yndlingssport i TV’et. Er du en inkarneret fodboldfan, kan du blive klogere på fodboldligaens historie og udvikling her.

Hvis du ikke kan få nok af fodboldens verden, kan du allerede i dag se Premier League-kampe på din mobil, din iPad eller dit fjernsyn. Kun du sætter begrænsningerne for, hvor og hvordan du vil invitere bolden ind i dit liv, så grib muligheden, og følg med i de nervepirrende kampe allerede i dag.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE