AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:12:2019 15:13
Premier League-spiller var ludoman: Tabte mere end 400.000 på én aften

En aften gik det helt galt for Andros Townsend, som ikke kunne sove og endte med at tabe mere end 400.000 kroner på en fodboldkamp.


Ganske mange har prøvet at tabe penge på betting, men det er nok kun få, som på én aften har mistet så mange penge som Andros Townsend.

I starten af sine 20’ere var midtbanespilleren udlejet til Birmingham, og han placerede han et kæmpe beløb på én kamp.

Det var dog ikke kun den ene gang, at englænderen havde spilleproblemer, og til sidst fandt det engelske fodboldforbund ud af det og brød ind. Det kostede en bøde på 160.000 kroner.

Men det beløb var mindre end en sum, Andros Townsend tabte i løbet af en enkelt aften.

- Jeg husker, da jeg var i Birmingham. Det var aftenen før vores playoff-semifinale. Det var den største kamp i sæsonen, og jeg kunne ikke sove. Jeg blev ved med at tjekke min telefon og placere flere bets. Den aften tabte jeg 407.000 kroner på én kamp. Jeg tror, jeg tjente omtrent 27.000 kroner om ugen på det tidspunkt, fortæller Crystal Palace-spilleren til the Players’ Tribune.

Nu er han fyldt 28 år, og han har i denne sæson spillet 14 kampe for the Eagles, hvor det er blevet til ét mål og én assist.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED