AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:07:2019 18:15
Premier League præsenterer nye regler for pointlighed

Premier League-administration har i dag præsenteret et nyt tiltag, der skal tages i brug, når to eller flere hold i fremtiden står lige på point i tabellen.


Tidligere har den totale målforskel for alle sæsonens kampe afgjort slutplaceringerne for to eller flere hold, der har oplevet pointlighed i tabellen. Det er fra dags dato slut, og en regelændring implementeres derfor i den forestående Premier League-sæson. 

Fremover vil det nemlig være indbyrdes opgør mellem to eller flere hold, der oplever pointlighed, der afgør placeringerne for de respektive mandskaber. Det har Premier League-administrationen netop meldt ud i en pressemeddelelse. 

Dermed er der gjort op med en regel, der i Premier League-sæsonen 2011/12 faktisk spillede en mildest talt mesterskabsafgørende rolle, da Manchester City - netop på målscore - hentede mesterskabet for snuden af rivalerne fra Manchester United. 

Her sluttede de to Manchester-klubber begge på 89 points, men med en forskel på otte mål i den samlede målscore, endte mesterskabet som bekendt i den blå del af Manchester. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED