AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:06:2019 17:54
Premier League-oprykker har kig på U21 EM-profil

En af profilerne ved U21 EM er angiveligt i søgelyset hos en af de nye Premier League-klubber.


Sheffield United er tilbage i Premier League, og den engelske traditionsklub kommer sandsynligvis til at skulle forstærke sig ganske markant denne sommer.

Indtil videre har klubben ikke skrevet kontrakter med nye spillere, men det er ikke ensbetydende med, at klubben ikke kigger på nye navne.

En række meldinger i Rumænien – heriblandt fra sport.ro - går således nu på, at U21-landsholdsspilleren George Puscas har fået et tilbud fra Sheffield United.

Der er ingen forlydninger om, hvor meget oprykkerklubben har budt på den lovende angriber, der har gjort opmærksom på sig selv med nogle gode præstationer under det igangværende U21 EM, hvor han sammen med Rumænien er klar til semifinalerne.

23-årige George Puscas, der primært spiller som angriber, skiftede sidste sommer fra Inter til Palermo, hvor han sidenhen har spillet 33 kampe med ni mål og tre assists til følge.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED