AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:03:2018 10:53
Premier League må vente endnu en sæson på tysk landsholdsangriber

Timo Werner er en eftertragtet mand, men den RB Leipzig-angriberen sværger på, at han stadig vil være at finde i den tyske klub til næste sæson.


Med sin udmelding om, at han gerne vil spille for enten Manchester United eller Liverpool, har tyske Timo Werner selv gjort sit for at puste til rygterne om, at han denne sommer skifter til en Premier League-klub. 

De rygter maner han nu selv til jorden, for i et interview med Sky Sports bekender Werner, at han ønsker at fortsætte i RB Leipzig i næste sæson.

-  Jeg er her helt sikkert i næste sæson, svarede tyskeren, da han blev adspurgt om, hvorvidt han har tænkt sig at blive i Bundesligaen frem til kontrakten med Leipzig udløber i 2020. 

Den 22-årige landsholdsangriber scorede 21 mål i 31 Bundesliga-kampe i sidste sæson, mens han i denne har scoret 10 i 24 kampe. De gode præstationer på banen har ført til, at Werner er blevet kædet sammen med blandt andet Manchester United og Liverpool.

I et tidligere interview med FourFourTwo har angriberen sagt følgende:

-  Der er 2-3 forskellige Premier League-klubber, som jeg gerne vil spille for, og én af dem er Manchester United.  Det bliver dog nok først om et par år, når mine engelskkundskaber er en smule bedre. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED