AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:01:2018 13:38
Premier League-legende vil være manager

Sol Campbell har i et interview med Soccer AM afsløret, at han drømmer om at blive manager.


Sol Campbell havde en stor karriere i både Tottenham og senere Arsenal, inden han i 2011 stoppede sin aktive fodboldkarriere.

I januar sidste år blev Campbell assistenttræner for Trinidad og Tobagos landshold, men den tidligere stopper bekræfter nu, at han er klar til at blive den øverstkommanderende.

- Jeg kigger efter et arbejde i fodboldens verden. Det er det eneste, det handler om. Jeg vil være manager, siger han til Soccer AM og tilføjer:

- Jeg forstår, at det er et svært miljø, selvom jeg har et førsteklasses CV, men jeg ved, at man skal starte fra bunden og arbejde sig op. Det handler om at arbejde sig hen mod mit mål. Ja, man skal starte forfra, men det handler om at opbygge en ny karriere, og det er jeg klar til at gøre.

Campbell fortæller, at han allerede har nogle forskellige muligheder og slår fast, at han sagtens kan se sig selv arbejde uden for England.

- Jeg har været til et par samtaler, men jeg er nødt til at arbejde videre. En af dem var i League One, en anden var i udlandet - et område jeg er villig til at kigge på. Jeg er villig til at tage ud, tage til samtaler og sprede mit syn på fodbold og min filosofi udenlands.

- Jeg har et fantastisk CV fra min spillerkarriere, men det betyder næsten ikke noget.

Campbell vandt to Premier League-titler, tre FA Cups og en Liga Cup i løbet af sin 20 år lange karriere.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED