Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:09:2020 14:20
Premier League-klub undersøger muligheden for at leje Vestergaard

Craig Hope fra Daily Mail skriver torsdag eftermiddag, at West Ham i øjeblikket undersøger muligheden for at hente Jannik Vestergaard på et lejeophold.


West Ham har tre gange forsøgt sig med bud på James Tarkowski, men alle tre gange har Burnley valgt at afvise The Hammers, da The Clarets angiveligt kræver op mod £50 millioner for den engelske midterforsvarer.

Det er for stor en mundfuld for Londonklubben, som derfor er begyndt at se sig om efter alternativer. Det er her, Jannik Vestergaard kommer ind i billedet.

Ifølge Craig Hope fra Daily Mail er West Ham lige nu ved at forhøre sig om muligheden for at leje Southampton-danskeren, der ikke for alvor har været fast mand for The Saints, siden Ralph Hasenhüttl kom til klubben.

Vestergaard har tidligere udtalt til bold.dk, at han som udgangspunkt ikke gik og eftertragtede et skifte væk fra Saint Mary's, og det er også uvist, hvorvidt Southampton faktisk er beredte på at leje den højeste spiller i Premier League ud.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED