AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:12:2022 17:37
Premier League-klub oversvømmes med tilbud på spiller

En af spillerne i Newcastle er meget eftertragtet blandt andre klubber.


Han er officielt ikke Newcastle-spiller før den 1. januar, men allerede nu er Newcastle oversvømmet af forespørgsler på Garang Kuol.

Det skriver The Telegraph.

Avisen rapporterer, at det er væltet ind med tilbud til Newcastle om at leje den australske teenager, som var med til VM for sit land, og som fra årsskiftet endelig skifter til The Magpies.

Han blev købt i Central Coast Mariners tidligere i år for omtrent fem millioner, men han er blevet i sin australske klub frem til udgangen af 2022.

Det bliver beskrevet, at Newcastle formentlig vil beslutte sig for at udleje den 18-årige offensivspiller i januar, da Eddie Howe ikke ser ham som en del af klubbens førsteholdsplaner i første omgang.

Både engelske og klubber fra andre dele af Europa har meldt sin interesse i Kuol, og Newcastle skal nu bestemme sig for, hvor han skal sendes hen, og det kan blive gjort mere kompliceret af, at han kan få svært ved at opnå arbejdstilladelse i Storbritannien.

Han har nemlig kun spillet få landskampe for Australien, og hvis han ikke kan få arbejdstilladelse, kan Newcastle blive nødt til at sende ham til et land, hvor reglerne er mindre strikse.

KONKURRENCE - Vind en lækker højtaler fra Bang & Olufsen:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold)


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE