AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:09:2022 17:47
Premier League-klub idømmes bøde - dansk agent involveret

Sagen omhandler blandt andet den nuværende FCK-spiller Mathew Ryan.


Brighton kan se frem til en bøde på 350.000 pund af FA, skriver avisen Daily Mail. Det svarer til knap tre millioner kroner.

Helt konkret er Premier League-klubben blevet fundet skyldig i at have overtrådt FA's paragraf A3, som hedder, at "klubber ikke bør skjule eller misrepræsentere virkeligheden eller indholdet i forbindelse med en transaktion".

En af handlerne, hvor det angiveligt er sket, er Mat Ryans skifte til klubben i 2017. Han blev en daværende rekordsigning, da han blev handlet for £5,2 millioner.

Ryan spillede i fire sæsoner hos Brighton og var en vigtig sidste skanse i buret frem til skiftet til Real Sociedad i 2017. I dag spiller han for F.C. København.

Ryan har haft danske Mikkel Beck som sin agent.

Mere specifikt har Beck brudt reglerne i forbindelse med Matthew Ryans skifte fra Valencia til Brighton i 2017.
 
Her varetog han både Mathew Ryan og Brightons interesse, og det må man altså ikke. På papirerne blev det fremstillet, som om, Beck udelukkende arbejdede for Brighton.
 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE