AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:02:2020 10:18
Premier League Hall of Fame: Her er de første 10 legender som bør blive optaget

Vi har taget et kig 10 spillere, som burde blive optaget i den nye Hall of Fame for Premier League-spillere.


Premier League kunne torsdag annoncere, at man indfører en Hall of Fame for de største spillere, som gennem tiden har sat sit præg på verdens bedste fodboldliga.

De første to, der vil blive optaget i Premier League Hall of Fame, bliver annonceret allerede den 19. marts, og der er gode chancer for, at deres navne er at finde herunder.

Vi har nemlig gennemgået 10 spillere, som uden tvivl bør blive indlemmet i den nye Hall of Fame før eller siden.

Ryan Giggs:

Det kan godt være, at Gareth Barry nåede at spille flere Premier League-kampe end Manchester United-legenden, men han vil næppe blive husket på samme måde.

Giggs spillede 632 kampe, satte rekorden for flest assists og scorede i 21 sæsoner i træk, mens han vandt mesterskabet i alt 13 gange.

Thierry Henry:

Arsenals mest scorende spiller nogensinde og manden, som bombede løs for The Invincibles og vandt adskillige titler med Arsene Wenger.

Alan Shearer:

Man kan ikke se bort fra den mest scorende spiller i Premier League-historien, som stadig suverænt topper topscorerlisten med 260 mål - 52 mere end nummer to.

Størstedelen af målene blev endda scoret for et hold, der ikke engang lå i toppen af tabellen.

Frank Lampard:

Den mest scorende Chelsea-spiller gennem tiden og en spiller, som var med til at etablere The Blues som den storklub, vi kender den som i dag.

Peter Schmeichel:

Man kan måske snakke om danske briller, men selvfølgelig skal en målmand inkluderes i Hall of Fame, og hvem er mere kendt end The Great Dane?

Han var måske verdens bedste målmand i en årrække og vandt fem engelske mesterskaber.

John Terry:

Chelsea-kaptajnen lagde fundamentet for den trup, som kun lukkede 15 mål ind i 2004/05-sæsonen og fortsatte yderligere ti år.

Terry er måske den største midterforsvarer i Premier League nogensinde og vandt selvfølgelig titlen i sin sidste sæson.

Paul Scholes:

Zinedine Zidane kaldte Paul Scholes for sin største modstander nogensinde og Xavi så op til den engelske midtbanemaestro, som vandt 11 Premier League-titler.

Med fare for at tage hul på diskussionen, så kan man ikke inkludere Frank Lampard uden også at inkludere Paul Scholes.

Steven Gerrard:

Og man kan ikke inkludere Paul Scholes og Frank Lampard uden også at inkludere Frank Lampard, selvom Liverpool-legenden selvfølgelig ikke har samme antal Premier League-titler at prale af.

Men 504 Premier League-kampe, 120 mål samt 92 assists taler alligevel et klart sprog.

Matt Le Tissier:

Det ville være kedeligt, hvis samtlige spillere i den kommende Hall of Fame stammer fra storklubberne, når eksempelvis Saints-legenden Matt Le Tissier også er en, man husker.

Han scorede 100 mål, hvoraf en stor andel var helt vanvittige.

Roy Keane:

Premier Leagues måske mest kendte og berygtede anfører til dato. Han var et monster for Manchester United i 1999, da holdet vandt The Treble, men han nåede altså også at tilføje yderligere seks mesterskaber til cv'et.

Og det er bare for at nævne nogle oplagte kandidater.  Det er svært ikke at sige Roy Keane uden også at sige Patrick Vieira, ligesom spillere som Ronaldo, Rooney, Ferdinand, Drogba, Bergkamp, Campbell og Cantona også burde få en plads før eller siden.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED