Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:03:2021 14:18
Præsident: Tusinder af West Ham-fans skriver til mig

Slavia Prags præsident får rigtig mange beskeder fra interesserede West Ham-tilhængere.


I løbet af 2020 hentede West Ham både Tomas Soucek og Vladimir Coufal i den tjekkiske storklub Slavia Prag, og de begge spillere har været succeser, er Slavia Prags præsident nu blevet en travl mand.

Han fortæller således til O2 TV Sport, at tusinder af West Ham-fans skriver til ham, fordi de ønsker, at Premier League-klubben atter handler hos Prag-mandskabet.

- Uden overdrivelse skriver tusinder af West Ham-fans til mig på Twitter. De spørger, hvornår Sima eller Kolar kommer. De føler, at de burde have en forkøbsret, men det er ikke situationen. Vi har ikke et samarbejde – men måske kan det med tiden blive til et, siger Jaroslav Tvrdík.

West Ham er løbende blevet sat i forbindelse med Slavia Prag-angriberen Abdallah Sima og målmanden Ondrej Kolar, som er de to spillere, præsidenten henviser til i sin udtalelse.

Præsidenten fortæller endvidere, at klubben i januar modtog et bud på 75 millioner kroner fra en Premier League-klub på Sima, som klubben forventer at få mere end det dobbelte for til sommer.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED