AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:12:2022 11:23
Præsident bekræfter bud på dansk landsholdsspiller

Der er blevet budt på en af de danske landsholdsspillere, bekræfter klubpræsident.


Aston Villa, Wolverhampton og sågar Liverpool er blevet sat i forbindelse med den danske landsholdsspiller Victor Nelsson, og nu er der også blevet afgivet et bud på forsvarsspilleren.

Sådan lyder det i hvert fald fra danskerens tyrkiske klub.

- Foruden bud på Sacha Boey og Victor Nelsson, er der også blevet budt på tre eller fire andre spillere, siger Galatasarays præsident Durun Özbek ifølge Sabah Spor.

Hvilken klub, der har budt på Nelsson, melder historien ikke noget om, men danskeren er også tidligere blevet sat i forbindelse med spanske Sevilla, og La Liga-klubben har i øjeblikket store vanskeligheder i ligaen og har brug for forstærkninger.

Galatasarays præsident siger dog samtidig også, at klubben ikke ønsker at sælge nogen spillere, da man har et mål om at vinde mesterskabet, og her vil et salg af Nelsson være en stor svækkelse.

Midterforsvareren med fortid i FC Nordsjælland og FC København er nemlig fast mand for den tyrkiske storklub, og han har kontrakt der frem til sommeren 2026.

Deltag i vores adventskonkurrence om et par lækre BEOPLAY EX-høretelefoner fra B&O til en værdi af 2.999 kroner:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold)


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE