AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:03:2019 14:58
Power Ranking af de otte Champions League-klubber

Vi har kigget nærmere på, hvor stærke de otte resterende Champions League-klubber ser ud.


I morgen kender vi kvartfinalerne i Champions League, men på nuværende tidspunkt ved vi hvilke klubber, der kan vinde turneringen. Forud for lodtrækningen har vi sat os for at vurdere holdene i en Power Ranking.

1. Manchester City

Lige nu er der næppe nogen klubber i verden, der spiller så god fodbold som Pep Guardiolas tropper. Der bliver scoret masser af mål, og selvom flere profiler har været ude med skader i løbet af sæsonen, har niveauet været højt. Det lysner lige nu på skadesfronten, og Manchester City er en oplagt favorit til titlen, selvom Pep Guardiola konstant prøver at tale klubbens chancer ned.

2. Juventus

Store spillere afgør store kampe. Sådan nogle har Juventus i form af Cristiano Ronaldo og Giorgio Chiellini. De leverede hver især storslåede præstationer i returkampen mod Atlético Madrid, og Juventus-mandskabet emmer bare af kvalitet og rutine. De har dog også vist svaghedstegn undervejs.

3. Barcelona

Med Lionel Messi på holdkortet vil man altid være en kandidat til Champions League-titlen, men faktum er at Barcelona har skuffet i turneringen de seneste sæsoner. Heller ikke i år virker den spanske storklub til at smadre konkurrenterne på stribe, men der er fortsat så meget kvalitet og rutine i truppen, at de hører til blandt de største favoritter.

4. Liverpool

Når man holder Bayern München til et minimum af chancer over to kampe, har man bevist, at man skal tages alvorligt. Der er næppe tvivl om, at Liverpool har en reel chance for at vinde Champions League denne sæson, og det skyldes også, at klubben har en potent fronttrio, som kan volde alle hold problemer. Mod de absolut bedste kan the Reds dog alligevel komme til kort.

5. Tottenham

På ganske overbevisende manér blev Dortmund sendt ud i 1/8-finalerne, men Tottenham har ikke set specielt gode ud på det seneste. Dog er der klassespillere i begge ender af banen, og med især Harry Kane kan the Lilywhites måske nå endnu længere end kvartfinalerne. De virker til at være modnet som hold.

6. Manchester United

Den samlede sejr mod Paris Saint-Germain var sensationel, men det kan også godt vise sig at være enden på turneringen for Ole Gunnar Solskjærs tropper. Nok har nordmanden leveret gode præstationer siden sin ankomst, men Manchester Uniteds trup er ikke stærkere end de ovenstående klubber.

7. Ajax

Det var helt fantastisk at se de unge Ajax-spillere tvære Real Madrid ud. Utroligt spillehumør og forrygende detaljer. Offensivt står Ajax ganske stærkt med gode individualister og mange målscorere, men defensivt bliver det svært at måle sig med de absolut bedste klubber, selvom Matthijs De Ligt huserer i det centrale forsvar.

8. Porto

Den portugisiske storklub sendte Roma ud i 1/8-finalerne efter forlænget spilletid, men nu er det formentlig den klub, som de andre syv klubber håber at møde. Der er en god blanding af unge og bundrutinerede spillere på holdet, men de individuelle stjerner som på de øvrige hold er der ikke. Generelt mangler der bare kvalitet på Porto-mandskabet i forhold til de syv andre klubber.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED