AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:09:2022 21:16
Potter øjner omskoling af Chelsea-spiller

Graham Potter øjner angiveligt at omskole Chelsea-spiller.


Graham Potter har stået i spidsen for Chelsea i en enkelt kamp efter sit skifte tidligere på måneden.

Han har haft mulighed for at se nærmere på spillerne, og en spiller, som måske ikke får spilletid i forsvaret, er Trevor Chalobah. 

Til gengæld kan der være mulighed for, at han får spilletid på en anden plads. Det fortæller The Athletics Chelsea-korrespondent, Liam Twoney. 

Ifølge hans kilder kan Trevor Chalobah muligvis få en rolle på midtbanen.

- Vi er blevet fortalt, at Graham Potter ser ham (Trevor Chalobah, red.) som en potentiel 6'er på midtbanen såvel som en boldspillende forsvarsspiller, siger Liam Twoney i The Athletics podcast.

- Under sit lejeophold i Lorient spillede han på midtbanen, og det samme gjorde han i Huddersfield. Det var kun Tuchel, der så ham som forsvarsspiller. 

- Det er en af de ting, vi muligvis kommer til at se under Potter, men der er selvfølgelig også meget konkurrence på den plads, lyder det fra Liam Twoney. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE