Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Potter-fyring på vej? Chelsea lurer på Nagelsmann

Af Jeppe Augustsen
29.03.2023 Kl. 18:04
Chelsea har også Julian Nagelsmann på radaren, melder tysk journalist.

Der gik ikke lang tid i denne sæson, før Chelsea besluttede sig for at fyre Thomas Tuchel.

Som erstatning for tyskeren blev Graham Potter erhvervet i Brighton, men den engelske manager har ikke haft en nem tid på Stamford Bridge.

The Blues ligger på 10. pladsen i Premier League og er ude af både Carabao Cuppen og FA Cuppen. Til gengæld er de stadig med i Champions League, hvor de møder Real Madrid i kvartfinalen.

Grundet præstationerne og resultaterne har Graham Potter været under et stort pres, hvor der i de engelske medier har været meldt, at en fyring kan være under opsejling. Men de seneste tre Premier League-kampe, som har budt på to sejre og en uafgjort, har fået rygterne til at stilne af. 

LÆS OGSÅ: Storklub har afgivet kæmpe bud på Bellingham

Dog kan Graham Potter ikke sidde helt sikkert i managersædet, og ifølge den tyske journalist, Christian Falk, har Chelsea udpeget Julian Nagelsmann som mulig afløser, hvis ledelsen beslutter sig for at fyre Graham Potter.

– Det er sandt. Julian Nagelsmann er på Chelseas liste, hvis Graham Potter fyres. Julian Nagelsmanns agenter har et godt forhold til klubben (Chelsea, red.), skriver Christian Falk på Twitter.

LÆS OGSÅ: Afsløring: Abramovich finansierede hollandsk klubovertagelse på ulovlig vis

Julian Nagelsmann, som for ganske nylig blev fyret i Bayern München, bliver også kædet sammen med et skifte til Tottenham, men han vil efter sigende først tage en beslutning omkring sin næste klub til sommer.

Annonce