AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:12:2022 11:04
Portugal udsender pressemeddelelse om Ronaldo

Det portugisiske fodboldforbund, Federação Portuguesa de Futebol, skyder rygte til jorden.


Det kom som noget af en overraskelse, da Cristiano Ronaldo ikke var til at finde i startopstillingen i VM-ottendedelsfinalen mod Schweiz.

Fernando Santos bænkede landsholdsanføreren, og det viste sig at være en god beslutning.

Portugal vandt 6-1, og Goncalo Ramos, som var Cristiano Ronaldos afløser, nettede tre gange.

Efterfølgende har det været meldt i den portugisiske presse, at Cristiano Ronaldo var meget utilfreds med Fernando Santos' beslutning. Avisen, Record, meldte i dag, at verdensstjernen truede med at forlade landsholdslejren.

Meldingen lød på, at Fernando Santos og Cristiano Ronaldo havde et stort skænderi, da han fandt ud af, at han startede på bænken.

Den historie bliver nu skudt til jorden af det portugisiske fodboldforbund, Federação Portuguesa de Futebol.

I en pressemeddelelse før forbundet det klart, at historien ikke er sand.

- I dag er der kommet en historie om Cristiano Ronaldo, der skulle have truet med at forlade landsholdslejren efter en samtale med landstræner, Fernando Santos. 

- FPF (det portugisiske fodboldforbund, red.) vil gerne gøre det klart, at anføreren for landsholdet, Cristiano Ronaldo, på intet tidspunkt har truet med at forlade landsholdslejren i Qatar. 

Forbundett slår også fast, at Cristiano Ronaldo er fuldt ud engageret.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE