AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:12:2019 20:33
Politiet efterforsker 13-årig Burnley-fan for racisme mod Son

Både Tottenham og Burnley er gået i et samarbejde med politiet for at efterforske racistiske gestikulationer mod Heung-Min Son i lørdagens kamp.


En knægt helt ned i 13-års alderen bliver netop nu efterforsket af Metropolitan og Lancashire Police, mistænkt for at have foretaget racistiske gestikulationer rettet mod Tottenhams Heung-Min Son.

De formodede gestikulationer fandt sted lørdag eftermiddag under Tottenhams hjemmekamp mod Burnley, som endte med en 5-0 sejr til Tottenham.

Den 13-årige dreng, der er fan af Burnley, blev angiveligt eskorteret ud med en vagt efter at have udvist racistisk adfærd.

Begge klubber er nu gået sammen om at få identificeret den 13-årige dreng og bidrage med hjælp til politiets efterforskning.

Burnley har efterfølgende taget sagen til sig og garanteret, at den 13-årige dreng og hans forældre vil blive kontaktet og blive bedt om at gennemgå et antiracistisk kursus, som er relateret til foreningen Kick It Out.

- Burnley Football Club vil gerne gentage sin nultolerancepolitik over for forskelsbehandling af enhver art, lyder det fra klubben i en pressemeddelelse.

- Vi vil fortsætte med at sætte hårdt ind og hjælpe myndighederne til at komme denne eskalerende problemstilling indenfor fodbolden til livs. Vi opfordrer alle supportere til at anmelde enhver racistisk handling.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED