AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:05:2019 09:59
Pole Position: Manchester United er topkandidat til at hente De Ligt

Spanske Sport skriver i dag, at Manchester United snart er favoritter til at hente Matthijs De Ligt.


Barcelonas håb om at hente Matthijs De Ligt begynder at blegne,  mens Manchester United ifølge spanske medier fremstår som en mere og mere mulig destination for den 19-årige hollænder.

Onsdag berettede det catalanske medie Catalunya Radio, at Manchester United havde blæst Barcelonas bud på De Ligt af banen med et mere lukrativt tilbud til både Ajax og midterforsvareren.

I dag skulle den 19-årige stjerne så afvente, om Barcelona er parate til at matche tilbuddet fra De Røde Djævle, men det skulle angiveligt ikke være tilfældet.

Derfor skriver spanske Sport nu, at Manchester United er gået fra en plads i skyggen til at være favoritter til at hente Matthijs De Ligt.

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United tilbød angiveligt Ajax-spilleren en femårig kontrakt værd €14 millioner per sæson for to uger siden, hvilket De Ligt afviste.  Ifølge Sport har The Red Devils gjort deres tilbud endnu mere tillokkende.

Det skulle også være så fristende, at Premier League-klubben nu er optimistiske overfor at få et "ja" fra De Ligt,  men skulle angiveligt snart forlange et svar fra den unge hollænder.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED