Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:04:2021 21:47
POGMENTARY: Pogba underskriver aftale med Amazon og udgiver dokuserie

Paul Pogba og Amazon har netop indgået et samarbejde, hvilket først og fremmest kaster en dokumentarserie af sig.


Man kan sige meget om, at Paul Pogbas præstationer på banen er svingende, men man kan ikke komme udenom, at franskmanden allerede er et ikon og et kæmpe brand i sig selv.

Sådan noget er der selvfølgelig også penge i, og derfor har Pogba også gjort sig klogt i at indgå en lukrativ aftale med Amazon, hvilket sidstnævnte bekræftede tidligere i dag.

Den franske VM-vinder, der i skrivende stund har over 43 millioner følgere på Instagram, vil tilbyde fans en sjælden indsigt i 'bag-scenerne' materiale i French Amazon Original-dokuserien 'POGMENTARY'. Det bekræfter Amazon selv.

En pressemeddelelse afslørede, at seerne vil få uudgivede billeder og videoer fra Pogbas barndom at se såvel som private optagelser med United-stjernens familie.

Det er fortsat uvist, hvilken værdi og længde Pogba og Amazons samarbejde har.

Georgia Brown, bestyrer i Head of European Originals, Amazon Studios kommenterede følgende på samarbejdet med Pogba og deres fællesprojekt omkring en dokumentarserie.

- Pogba er et af de mest prominente navne i fodbold, så vi er meget begejstrede over dette samarbejde og usigten til dokuserien 'POGMENTARY'.

- Vi ved alle, hvad Pogba kan gøre på en fodboldbane, men hans indflydelse rækker langt længere end dette. Han er et ikon for en hel generation.

 POGMENTARY vil blive udgivet en gang i 2022.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED