AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:07:2019 15:03
Pogba viste gode takter i sikker Manchester United-sejr

Manchester United hev en sikker sejr i land mod Leeds i en træningskamp, hvor Paul Pogba blandt andre gjorde en god figur.


Selvom Paul Pogba har udtrykt, at han gerne vil finde sig en ny klub, var franskmanden med i startopstillingen til Manchester Uniteds opgør mod Leeds onsdag eftermiddag dansk tid.

Sammen med blandt andre Juan Mata og Marcos Rojo var han blandt de mere rutinerede og etablerede spillere på Manchester Uniteds mandskab, hvor det var nogle af de unge og nye spillere, der også kom i fokus.

I første halvleg kom Manchester United stærkt fra start, og både Mason Greenwood og Marcus Rashford fik således scoret for De Røde Djævle, og det var her Aaron Wan-Bissaka og Scott McTominay, som var i oplæggerens rolle.

Ole Gunnar Solskjær benyttede pausen til at skifte alle 11 spillere på banen, og Manchester United fortsatte med at være det bedste hold på banen. Først var det Phil Jones, som hurtigt fik udbygget til 3-0 efter et hjørnespark, inden Anthony Martial udnyttede et straffespark begået mod Tahith Chong.

På lørdag skal Manchester United møde Inter i en ny træningskamp, hvor modstanden må forventes at blive hårdere. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED