AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:07:2020 23:43
Pogba har ændret transferplanerne: Solskjær har tre midtstoppere på ønskelisten

Ole Gunnar Solskjær vil prioritere at hente en ny midterforsvarer denne sommer, melder ESPN.


Paul Pogba er blomstret op i de seneste kampe, hvor han har spillet forrygende sammen med Bruno Fernandes på midtbanen.

Det har også sat en lille stopper for de mange rygter, som tidligere på sæsonen herskede i sportspressen, hvor han blev rygtet væk fra klubben.

Franskmanden har et år tilbage af sin kontrakt, som klubben også kan forlænge med yderligere et år grundet en option i kontrakten. 

Grundet Paul Pogbas "nye" situation i klubben vil Ole Gunnar Solskjær hellere prioritere en central forsvarsspiller fremfor en midtbanespiller. Det skriver ESPN.

Tidligere er spillere som Jack Grealish, Donny van de Beek og James Maddison blevet kædet sammen med De Røde Djævle, men nu er nordmanden mest til at finde en forsvarsmakker til Harry Maguire, og ifølge ESPN har man Nathan Aké, Tyrone Mings og Alessio Romagnoli på ønskelisten.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED