AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:06:2023 22:21
Pochettinos plan - vil lave byttehandel med storklub

Mauricio Pochettino og Chelsea vil udforske en byttehandel med italiensk storklub.


I næste Premier League-sæson er det Mauricio Pochettino, der skal lede tropperne i Chelsea og forsøge at få den tilbage i toppen af tabellen efter en skuffende sæson.

Argentineren er allerede i fuld gang med at gøre truppen klar og har blandt andet truffet beslutningen om, at Chelsea ikke køber Joao Felix efter sit lejeophold.

Mauricio Pochettino får nok at se til i sommerens transfervindue, og en del af hans planer er angiveligt at lave en ændring på målmandsposten.

 

Foot Mercato melder, at den nye Chelsea-manager vil erstatte Edouard Mendy med Andre Onana fra Inter Milan.

Ifølge mediet vil The Blues gerne betale penge for at hente Andre Onana, og for at sænke prisen vil de smide Edouard Mendy med i handlen. Det oplyses ikke, hvor meget Chelsea er villige til at betale. 

Chelsea har efter sigende allerede to sommersignings på plads.

Christopher Nkunku har længe haft sit skifte på plads, og de seneste meldinger lyder også på, at Manuel Ugarte skal til Stamford Bridge.


TOPHISTORIER LIGE NU

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE