AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
21:04:2017 17:37
Pochettino: Tottenham er mere populære end Arsenal og Chelsea i London

Mauricio Pochettino mener, at Tottenham er på højde med Liverpool og Manchester United historiemæssigt og foran Arsenal og Chelsea.


Der er ingen tvivl om, at Mauricio Pochettino har ydet et fremragende stykke arbejde i Tottenham, efter han overtog managersædet i 2014. I sidste sæson lignede Spurs længe et hold, der kunne udfordre Leicester om mesterskabet, men mod slutningen gik de døde og sluttede som nummer tre.

I denne sæson ser the Lilywhites endnu bedre ud, og i skrivende stund er de blot fire point efter Chelsea på førstepladsen. Mauricio Pochettinos tropper er godt kørende, og den argentinske manager sprutter af selvtillid.

Han har opnået stor anerkendelse for at bringe en masse unge navne ind på holdet i Tottenham, hvor både offensiven og defensiven har fungeret sublimt i denne sæson. Tottenhams attraktive spillestil skaber fans, og ifølge Pochettino er the Lilywhites det mest populære hold i London.

- Jeg vil elske at blive her så længe som muligt, fordi det er en klub med historie – en klub, der er den mest populære i London, mere end Arsenal og Chelsea. Jeg er glad her, har Pochettino fortalt Cadena Ser ifølge Daily Mail.

Pochettino fremhæver endvidere Tottenhams lange historie.

- Tottenham er en historisk klub på samme niveau som Manchester United og Liverpool. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED