AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:07:2019 17:30
Pochettino om muligt Bale-bud: Jeg ved ikke, om det er os

Mauricio Pochettino kan ikke svare på, om Tottenham i øjeblikket forsøger at hente en gammel kending tilbage til klubben.


Gareth Bale er tæt på at forlade Real Madrid.

Zinedine Zidane har kunne fortælle, at den spanske storklub ligger i forhandlinger om at skille sig af med den walisiske stjerne, men det er uvist, hvilken klub der vil have fingrene i Gareth Bale.

På rygtebasis bliver Tottenham nævnt som en mulig destination, men hvis the Lilywhites i øjeblikket forsøger at købe Gareth Bale, ved Mauricio Pochettino ikke noget om det.

- Jeg så rygterne i medierne, men jeg ved ikke, hvilken klub der forsøger at hente ham. Jeg har ikke nogle informationer fra min bestyrelsesformand. Jeg ved ikke, om det er os eller en anden klub. Det er bestyrelsesformandens job, fortæller Mauricio Pochettino ifølge Goal.

Om en uges tid mødes netop Tottenham og Real Madrid i en træningskamp, men her er det næppe sandsynligt, at Gareth Bale er på banen for den spanske kongeklub, hvor han tydeligvis ikke figurerer i planerne.

Om Gareth Bale derimod spiller for Tottenham på det tidspunkt er nok også mere end tvivlsomt, men ikke desto mindre er han altså på vej væk fra Real Madrid.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED