AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:07:2019 08:34
Pochettino erkender: Jeg havde forladt Tottenham efter en finalesejr

Tottenham-træneren fortæller åbent, at en finalesejr i Champions League formentligt havde betydet, at han havde forladt klubben.


En triumf for Tottenham i Champions League-finalen kunne have haft den sørgelige konsekvens, at klubben havde måttet tage afsked med Mauricio Pochettino.

Men sådan gik det som bekendt ikke. Liverpool løb med trofæet, og resultatet deraf er, at den argentinske Tottenham-træner nu er mere motiveret end nogensinde før.

- Efter fem år med et svært projekt som Tottenham, så snakker vi om opfattelse og virkelighed, og hvor meget vi kæmper for at få Tottenham op på et niveau, hvor vi konkurrerer med de bedste hold i Europa, siger Pochettino ifølge Daily Mirror.

- Det fylder hele tiden alt i dit hoved, og sådan som jeg er, så vil jeg altid prioritere klubben over mig selv.

Pochettino er ikke den første manager i verdenshistorien til at erkende, at det tærer på én at arbejde som toptræner i fodboldverdenen. Derfor havde en finalesejr med stor sandsynlighed betydet, at Pochettino havde taget en pause.

- Havde resultatet i finalen været anderledes, kunne man have tænkt for sig selv; Dette er det rigtige øjeblik at forlade klubben og give dem muligheden for at starte et nyt kapitel med en ny trænerstab, siger Pochettino.

- Men jeg følte ikke, at finalen var en god afslutning. Jeg er ikke en person, som undgår problemer eller udfordringer. Jeg kan lide store udfordringer, og dét at genopbygge mentaliteten og gentage vores bedrifter fra sidste sæson, det motiverer mig meget.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED