AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
20:03:2017 12:04
Pochettino er vild med Alli: En utrolig person, en utrolig spiller

Tottenham-manageren Mauricio Pochettino er fuld af rosen ord over for Dele Alli.


Unge Dele Alli har i denne sæson scoret 14 mål i 27 kampe i Premier League og har været blandt Tottenham Hotspurs klart bedste folk. Det var den 20-årige englænder også søndag, da han scorede i 2-1 sejren over Southampton og efterfølgende var der derfor fortjent ros til Alli fra manager Pochettino:

- Dele Alli formår altid at overraske en. Man ved aldrig, hvad man skal forvente af ham. Han har en utrolig personlighed og en stærk karakter - alt er muligt for ham nu, siger Pochettino til Sky Sports og uddbyer:
 
- Han spiller for tiden i den optimale position for ham. Han kommer meget ind i feltet, og han er meget klog til at bevæge sig i feltet. Derinde ligner han en angriber. Når han er uden for feltet, spiller han som en midtbanespiller. Jeg så ham, da han var 17 år, da han spillede mod Manchester United som defensiv midtbanespiller. Han formår altid at overraske en og kan bare næsten alt, lyder det fra Pochettino.
 
Tottenham er med sejren alene på andenplads i Premier League, 10 point bag førerholdet Chelsea.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED