Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Pochettino efter ny skuffelse: Manglede 15 spillere

Af Morten Bruun Jørgensen
18.09.2023 Kl. 08:02
Mauricio Pochettino er kommet med en del af forklaringen på, hvorfor Chelsea har fået en skidt sæsonstart.

Én sejr i fem kampe og blot fem point i alt. 

Det er facit for Chelsea efter den første håndfuld Premier League-kampe, og søndag eftermiddag blev det til en ny skuffelse i udekampen mod Bournemouth, hvor det kun blev til 0-0 efter en dårlig præstation. 

 

Efterfølgende forsøgte Mauricio Pochettino dog at give en forklaring på, hvorfor The Blues er kommet så skidt fra start efter endnu et transfervindue, hvor klubben har hentet mange og dyre spillere. 

– Jeg er nødt til at påpege de omstændigheder, vi ikke kan ændre. Vi har for mange spillere ude med skader. Selvfølgelig bliver vi et godt hold, hvis alle kommer tilbage. Vi ved, hvad vi skal gøre, og vi har en stor tro på os selv.

– Vi har været uheldige. Mod Bournemouth havde vi 12 skader og Madueke, Cucurella og Caicedo, sagde argentineren ifølge London Evening Standard. 

I de første runder af sæsonen har Chelsea blandt andre været uden Christopher Nkunku, Wesley Fofana, Reece James, Romeo Lavia og Carney Chukwuemeka.

Mod Bournemouth var Chelseas bænk blandt fyldt op med spillere som Alfie Gilchrist, Alex Matos, Ronnie Stutter, Lucas Bergström og Deivid Washington. 


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Godt nyt for United: To stjerner tæt på retur

2. Kræver spilletid: Arsenal-stjerne truer med at forlade klubben

3. Peter Schemichel raser over United-profil 

4AFSTEMNING: Bør Erik ten Hag være fyringstruet?

5. Efter to oplæg: Mohamed Salah slår Premier League-rekord

Annonce