AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:09:2023 08:21
AFSTEMNING: Bør Erik ten Hag være fyringstruet?

Er der overhovedet grund til at overveje, hvorvidt Erik ten Hag er fyringstruet? Giv din mening til kende herunder.


Tre nederlag i sæsonens første fem kampe, der kun har budt på seks point. Det er facit for Manchester United. 

Klubben har endda været heldig med, at der ikke blev dømt straffespark mod dem i sæsonens første sejr mod Wolverhampton, og så kunne det have set endnu værre ud. 

I fem kampe har Manchester United indkasseret hele ti scoringer, og senest blev De Røde Djævle udspillet på Old Trafford af Brighton. 

 

I løbet af sommeren brugte Manchester United langt over en milliard kroner på nye spillere, der skulle sikre den videre vej tilbage mod toppen af engelsk og europæisk fodbold, men det er ikke sket. 

Samtidig har der været uro i spillertruppen, hvor Erik ten Hag har været nødt til at håndtere Jadon Sancho, hvilket er endt med, at englænderen ikke træner med førsteholdet netop nu. 

Hos bookmakerne er der ingen tro på, at Erik ten Hag bliver den næste trænerfyring i Premier League, men bør hollænderen være fyringstruet? Afgiv din stemme herunder. 

 

In flow: 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE