AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:08:2019 18:49
Pochettino afviste at bytte Eriksen for Dybala

Paulo Dybala kunne meget vel have været Tottenham-spiller lige nu, hvis ikke det var, fordi Mauricio Pochettino ønskede at beholde danske Christian Eriksen. Ifølge Dailymail afviste manageren muligheden for en eventuel byttehandel i transfervinduet.


Christian Eriksen har været i Tottenham siden 2013. Det er dog endnu uvist, hvor danskeren skal spille efter næste sæson, når hans kontrakt udløber.

Indtil nu har Eriksen ikke ønsket at forlænge sin kontrakt, og derfor kunne Tottenham have brugt danskeren som led i en byttehandel for at sikre sig Paulo Dybala.

Den ide var Tottenhams manager Pochettino ikke positivt stemt for, da han ønsker at beholde den danske midtbaneprofil.

Pochettino havde imidlertid regnet med, at Tottenham kunne nå til enighed med Christian Eriksen om en forlængelse af midtbanespillerens kontrakt. Det har ikke været tilfældet endnu, og det kan dermed betyde, at Tottenham mister den 27-årige dansker på en fri transfer til næste sommer.

I så fald vil Pochettino formentligt fortryde, at han ikke valgte at takke ja til en byttehandel, der ville sende Eriksen til Torino og Dybala til London.

Ifølge Daiilymail er Juventus og Barcelona forrest i kapløbet om danskeren, hvis han ikke forlænger sin kontrakt med Tottenham.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED