AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:06:2019 09:53
Please: Inter tigger United om at bytte Lukaku for Icardi og penge

The Telegraph skriver, at Romelu Lukaku skal krydse fingre for, at Mauro Icardi bliver solgt denne sommer.


Romelu Lukakus håb om at skifte til Inter Milan afhænger helt og aldeles af, om den italienske storklub kan skille sig af med Mauro Icardi denne sommer -  enten i bytte for belgieren eller til en anden storklub.

Det skriver The Telegraph denne onsdag.

I første omgang forsøger Inter angiveligt at tilbyde De Røde Djævle en byttehandel med Mauro Icardi samt penge for den belgiske angriber, da klubben ikke er i stand til at betale Manchester Uniteds valuering på £80 millioner.

Meget lidt tyder dog på, at Ole Gunnar Solskjær skulle være særligt interesseret i at anskaffe sig den argentinske stjerneangriber, som har et trodsigt forhold til Inter i øjeblikket.

Det er et kæmpe benspænd for den italienske storklub, for der skulle efter sigende ikke være andre interesserede købere til Icardi. Juventus virker som det mest sandsynlige bud, men der skulle ikke være nogle forhandlinger mellem de to italienske klubber på nuværende tidspunkt.

Inter kan potentielt skrabe penge sammen til at købe Lukaku ved at sælge spillere som Ivan Perisic, Joao Mario og Radja Nainggolan, men det efterlader stadig Antonio Conte med Mauro Icardi i truppen -  og det ønsker den nye Inter-træner bestemt ikke.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED