AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:07:2020 21:58
PLBOLD vurderer: Det her bliver vinderne i kampen om top-4

Der udspiller sig en hård kamp om de to sidste eftertragtede pladser i Premier Leagues top-4, der giver adgang til næste sæsons Champions League.


PLBOLD.dk har kigget nærmere på, hvem der har de bedste forudsætninger for at ende på pladserne, der giver adgang til det forjættede land.

Liverpool har sikret sig mesterskabet, og de tages dermed ud af ligningen.

Manchester City:

Manchester City er stort set sikre på at ende i top-4, men da de endnu ikke er matematisk sikre, har vi på PLBOLD.dk valgt at inkludere dem.

City er 14 point foran Manchester United på femtepladsen med seks spillerunder igen, og dermed skal meget gå galt, hvis de blå fra Manchester ikke ender i top-4.

Udover deres store pointforspring, så har de også et kampprogram, der udelukkende står på modstandere fra den nederste halvdel af Premier League i de resterende seks kampe.

Klubbens store hovedbrud er dog, at de i øjeblikket har en sag hængende over hovedet, der i første omgang udelukkede klubben fra næste sæsons Champions League – en dom Manchester City dog har anket.

Konklusion: De slutter i top-4.

Leicester:

Leicester har ikke vundet en kamp siden Premier League genstartede efter coronapausen, hvor de i Prmier League har spillet tre kampe med to point til følge og I sidste uge tabte holdet i FA Cup-kvartfinalen med 0-1 hjemme mod Chelsea.

Brendan Rodgers’ mandskab, der var en af Premier Leagues helt store oplevelser før coronapausen, har desuden et svært kampprogram tilbage, hvor udebanekampe mod Arsenal og Tottenham og en hjemmekamp mod Manchester United er blandt deres sidste seks kampe i denne sæson.

Leicester er i skrivende stund på tredjepladsen i Premier League med et point ned til Chelsea på fjerdepladsen, og to point ned til Manchester United og Wolves på henholdsvis 5. og 6. pladsen.

Det bliver en svær opgave for holdet at holde to af de tre hold bag sig, og det kræver som minimum, at Rodgers får gang i Premier Leagues topscorer Jamie Vardy igen, der ikke har scoret efter coronapausen.

Konklusion: De slutter uden for top-4.

Chelsea:

Premier Leagues øjeblikkelige nummer fire tabte deres seneste kamp til West Ham med 3-2, efter de ellers havde fået en god start efter coronapausen med sejre over Aston Villa og Manchester City i Premier League og Leicester i FA Cuppen.

Nederlaget til West Ham var naturligvis malurt i bægeret, og Chelsea har samtidig ikke det nemmeste slutprogram, hvor Liverpool blandt andet venter på Anfield.

Vi vurderer dog, at Chelseas muligheder stadigvæk er gode for top-4, da deres trup har vist sig at være stærk, og manager Frank Lampards spillestil passer godt til Chelsea-spillerne.

Konklusion: De slutter i top-4.

Manchester United:

Manchester United har spillet 15 betydningsfulde kampe i træk uden nederlag, og de ligner et hold i topform under Ole Gunnar Solskjærs ledelse.

Indkøbet af Bruno Fernandes i januar har vist sig vitalt, da portugiseren er gået ind på holdet og fuldstændig taget taktstokken i det offensive udtryk, Manchester United har spillet med siden hans tilkomst.

De er lige nu kun to point fra Chelsea på fjerdepladsen, de har tilmed en bedre målscore og et nemmere slutprogram end både Chelsea og tredjepladsen fra Leicester, som de dog møder på udebane i Premier Leagues sidste runde – muligvis et ret afgørende opgør for top-4.

Hvis holdet ikke løber ind i uforudsete skader til bærende spillere, så vurderer vi på PLBOLD.dk, at de er bedre stillet end Chelsea, Leicester og Wolves i kampen om de to pladser i top-4.

Konklusion: De slutter i top-4.

Wolves:

På Premier Leagues sjetteplads finder vi et hold, der de seneste to sæsoner har vist sig overraskende stærke, hvilket deres nuværende form også er.

Siden coronapausen har de spillet tre Premier League-kampe, og de har vundet alle tre, uden det dog har været topmodstandere, de har stået overfor.

Deres slutprogram er ikke det nemmeste, hvor Arsenal hjemme og Chelsea ude blandt andet bliver svære opgør, men i modsætning til Chelsea og Manchester United er de ikke med i FA Cuppen længere, og deres kampprogram er derfor ikke nær så presset.

Wolves har samme pointantal som Manchester United, men deres målscore er væsentligt dårligere, dog ikke væsentligt dårligere end Chelseas, der altså er to point foran Wolves.

Kvaliteten i truppen er ikke helt på niveau med Chelsea og Manchester United, og det gør ifølge PLBOLD det endelige udslag i vurderingen.

Konklusion: De slutter uden for top-4.

Boblere: Sheffield United, Arsenal og Tottenham.

PLBOLD.dk vurderer altså, at Liverpool, Manchester City, Chelsea og Manchester United ender med pladserne, der sikrer en plads i det forjættede land Champions League.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED