AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:05:2023 14:43
PLBOLD kårer: Sæsonens bedste signing

Sæsonens bedste signing i Premier League er nu blevet kåret.


Det er slut med Premier League for denne sæson, og derfor er det nu også tid til at få udpeget sæsonens bedste signing.

Her på redaktionen på PLBOLD er vi kommet med vores bud.

Erling Haaland (Jeppe Augustsen)
Det er sjældent, at man ser en spiller have så stor impact på et hold som Erling Haaland har haft. Statistikkerne taler for sig selv, og Manchester City kan glæde sig over den frikøbsklausul, som Mino Raiola fik forhandlet på plads med Dortmund. Erling Haaland til Manchester City ser ud til at blive et af de bedste køb i Premier Leagues historie.

Erling Haaland (Morten Bruun Jørgensen)
Han er ny i Premier League, og det gør det ikke mindre imponerende, hvad han udrettet i denne sæson. Der er flere kandidater til prisen som sæsonens bedste signing, men jeg kan ikke komme uden om den norske stjernespiller, som har været lige præcis det, Manchester City havde brug for.  

Erling Haaland (Emil Plovgaard)
Erling Haaland er i en klasse for sig, og det har han bevist gentagne gange. Rekordknuseren fra Norge, som står noteret for hele 52 kasser i denne sæson. Det er i sig selv fuldstændig uhørt, når man spiller for en af tidens bedste klubber. Det skal blive spændende at se, om Alf-Inges søn i næste sæson kan leve op til præstationerne fra denne. Hvis han kan, er han ikke født i Leeds, men på en anden planet. Andre emner kunne være Casemiro, der også har haft en markant, positiv indflydelse på Manchester Uniteds spil eller William Saliba, der bandt Arsenal-forsvaret sammen - noget, man for alvor lod mærke til, da han på et afgørende tidspunkt af sæsonen ikke var til rådighed.

Erling Haaland (Kasper Leif Pedersen)
Valget ender igen på Erling Haaland. Man kan ikke blive valgt som årets spiller, hvor man er ny signing, uden at blive valgt som den bedste. Man kan endnu engang opremse hans statistikker på 36 Premier League-mål, hvor han har endnu engang har vist, at han kan befærde sig det højeste niveau, hvor han har slået et hav af rekorder på vejen.

Er du Premier League-ekspert? Tag quizzen om 2022/23-sæsonen her!


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Medie: Neymar vil kun til denne Premier League-klub

2. PLBOLD kårer: Sæsonens mest skuffende XI

3. Ny melding: Kane har truffet markant beslutning

4. Avis: Tottenham køber offensivspiller til 215 millioner

5. Ferdinand til ten Hag: Sælg disse tre og få £100 millioner


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE