AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:08:2019 11:26
PLBOLD kårer Rundens Hold #2: Den finske finisher er umulig at overse

Vi har givet vores bud på de bedste elleve spillere fra anden spillerunde i 2019/20-sæsonen.


Formation: 4-3-3

Målmand: Hugo Lloris - Tottenham

Clean sheets hørte til sjældenhederne denne weekend, men få målmænd havde mere at se til end Hugo Lloris mod Manchester City.

Franskmandens otte redninger var medvirkende til - sammen med de nye regler for hånd på bolden - at sikre The Lilywhites ét point på en ekstremt svær udebane.

Højreback: George Baldock - Sheffield Unitede

Oprykkerne sikrede sig sin første Premier League-sejr i 12 år, og det var blandt andet takket være Baldock.

Manden har en kæmpe motor og fløj op og ned af flanken fra sin position som wingback.

Midterforsvarer: Caglar Söyüncü - Leicester

Leicester hentede aldrig en direkte erstatning for Harry Maguire, men den unge tyrkiske landsholdsforsvarer viste mod Chelsea, at der måske ikke er grund til bekymring.

Her håndterede han både Olivier Giroud og Tammy Abraham i en kamp, hvor han ikke var ræd for at tage den fysiske duel.

Midterforsvarer: Jack O'Connell - Sheffield United

Sheffield United står noteret for fire point i tabellen, hvilket er en overordentligt god start for oprykkerne.

Den skyldes særligt en god defensiv organisation, som bliver ledt af O'Connell. Han lukkede ned for Wilfried Zaha i weekendens sejr over Crystal Palace, og udover de defensive dyder viste han også, at han er sublim til at distribuere bolden.

Venstreback: Lucas Digne - Everton

Franskmanden havde en stor sæson sidste år, og han ser ud til at fortsætte med samme fart i denne.

Hans venstreben er fænomenalt godt skruet på, hvilket hans assists og mål også tidligere har vist for The Toffees, og denne weekend satte han Bernards scoringsmål op med en flot aflevering.

Central Midtbanespiller: Dani Ceballos - Arsenal

Arsenal-fans kan glæde sig over den 23-årige midtbanespiller, som dominerede centralt mod Burnley og leverede to assists i sin første kamp fra start for klubben.

Til gengæld må Arsenal-fans ærgre sig over, at han kun er på lån.

Central midtbanespiller: Kevin de Bruyne - Manchester City

Kevin de Bruyne leverede afleveringerne til begge Manchester Citys mål mod Tottenham, og selvom han næppe er tilfreds med resultatet, så kan belgieren være yderst tilfreds med egen indsats.

Han har nu lavet 10 assists i sine 10 seneste kampe for klubben, og fortsætter han den form, som han har indledt sæsonen med, så er han atter at finde blandt de sidste nominerede til PFA Player of the Year.

Offensiv midtbanespiller: James Maddison - Leicester

Den 22-årige englænder var den mest chanceskabende spiller i Premier League sidste sæson, og den titel kan han sagtens ende med at snuppe igen.

Mod Chelsea var han offensivt i sit allerbedste spillehumør, hvor hans hjørnespark leverede udligningen.

Højre forward: Pierre-Emerick Aubameyang - Arsenal

Han misser måske sin andel chancer, men Aubameyang er alligevel garanti for mål, for han bringer sig også i de positioner, hvor chancerne opstår.

Burnley er et bogey-hold, som har for vane at tage fusen på The Gunners, men angriberen lod det ikke ske denne weekend, hvor hans mål sikrede Unai Emerys mandskab alle tre point.

Spidsangriber: Teemu Pukki - Norwich

THE FINN-ISHER. Den tidligere Brøndby-spiller har heller ikke svært ved at finde nettet i den bedste engelske række og fortsætter blot sin sublime målform.

Denne weekend blev det til den 29-årige finnes første hattrick i den bedste engelske række, og bliver han ved med at score mål på samlebånd, så ligner Norwick måske slet ikke nogen nedrykningskandidat.

Venstre forward: Sadio Mané - Liverpool

Han var måske nok The Reds' bedste offensive spiller sidste sæson, og noget tyder på, at senegaleseren snildt kan ende med at gentage den bedrift.

I weekenden var han selv på pletten med et flot langskudsmål, og så genvandt han også bolden, så Firmino efterfølgende kunne score sejrsmålet.

 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED