AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:05:2023 09:37
PLBOLD kårer: Her er sæsonens manager

Sæsonens manager i Premier League er nu blevet kåret.


Premier League-sæsonen er et overstået kapitel, og det er blevet tid til at få sat navn på den bedste manager i løbet af den forgangne sæson.

Her på redaktionen på PLBOLD er vi kommet med vores bud.

Unai Emery (Jeppe Augustsen)
Der er flere i spil til den kåring, og jeg vil sagtens kunne forstå, hvorfor man vil gå med Pep Guardiola, Mikel Arteta, Eddie Howe eller Roberto De Zerbi, men jeg går med Unai Emery.

Det gør jeg af den grund, at han kommer ind til et svært job, mens sæsonen er i gang - ingen pre season og skal levere fra dag et - og han bringer Aston Villa fra 17. pladsen med ni point efter 11 kampe til syvendepladsen, som sikrede dem en billet til Conference League. Vanvittig præstation, og Aston Villa bliver spændende at følge næste sæson, når han får hentet et par spillere, som han mener kan forbedre holdet.

Eddie Howe (Morten Bruun Jørgensen)
Det har ikke været nemt at vælge, for der et hav af kandidater til prisen. I sidste ende er jeg gået med Eddie Howe, for Newcastle har spillet en forrygende sæson og er meget overraskende endt med en fjerdeplads og kvalifikation til Champions League. Howe har forvandlet dette hold, og det er inden, at der er blevet åbnet op for de helt vilde signings, som der muligvis kommer. Howe fortjener masser af anerkendelse for sit arbejde.

 

Julen Lopetegui (Emil Plovgaard)
En smule undervurderet præstation, som den spanske manager har leveret hos Wolves. Han overtog en klub, der var isoleret i bunden af tabellen, men stille og roligt har klubben fra The Black Country arbejdet sig op i rækken, og derfor har den afgørende fase af sæsonen på ingen måde været hektisk for klubbens tilhængere. Mikel Arteta ville være næstbedste kandidat til titlen, men Arsenal kunne ikke, da det for alvor gjaldt, og det ødelægger i mine øjne en ellers mere end godkendt sæson, hvor fans af The Gunners inden sæsonen havde stillet sig tilfreds med fjerdepladsen.

Eddie Howe (Kasper Leif Pedersen)
Har tidligere vist, at han kan holde mandskaber i Premier League, men viser nu også, at han kan styre et hold til Champions League-fodbold. De fleste havde nok ikke regnet med, at englænderen skulle tage den famøse hymnen tilbage på St James' Park, men det har han alligevel formået.

Er du Premier League-ekspert? Tag quizzen om 2022/23-sæsonen her!


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Interessant liste: Her er Eriksen overgået af Liverpool-spiller

2. Vild sag: Tidligere hollandsk landsholdsspiller sigtet for at smugle 1,3 ton kokain

3. Ny melding: Kane har truffet markant beslutning

4. Avis: Tottenham køber offensivspiller til 215 millioner

5. Ferdinand til ten Hag: Sælg disse tre og få £100 millioner


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE