Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:09:2021 20:16
PLBOLD kårer: Her er Rundens Hold

Vi har kåret Rundens Hold for 5. runde af Premier League-sæsonen 2021/22.


Femte spillerunde er færdigspillet, og den bød blandt andet på stærke præstationer af Chelsea, Liverpool og Brentford. 

Derfor har vi nu kåret de spillere, der gjorde det bedst i løbet af fredag, lørdag og søndag. 

Målmand: Karl Darlow (Newcastle)
Leeds-spillerne var flittige til at afslutte mod Karl Darlows mål, men den engelske keeper gjorde også en glimrende figur inde mellem stængerne, hvor han havde en stor andel i, at The Magpies kun indkasserede en scoring.

Højre back: Matty Cash (Aston Villa)
Den angrebsivrige højre back krydrede en god defensiv indsats med at score et flot mål, der satte Aston Villa i gang hjemme mod Everton. Det er ærgerligt for ham, at konkurrencen på netop højre back er så hård på det engelske landshold.

Midterforsvarer: Thiago Silva (Chelsea)
Det var en rigtig flot præstation, som den aldrende brasilianer diskede op med mod Tottenham. Han scorede til 1-0 og lavede vel ikke en eneste fejl defensivt, hvor han styrede sit forsvar fortrinligt over for Harry Kane og Heung-Min Son.

Midterforsvarer: Virgil van Dijk (Liverpool)
Også Liverpool-stopperen havde en glimrende kamp, hvor han spillede fejlfrit og havde Christian Benteke i sin baglomme kampen igennem. Hollænderen er for alvor tilbage efter sin alvorlige skade.

Venstre back: Marcos Alonso (Chelsea)
Det er ret imponerende, hvordan spanieren gang på gang formå at vende tilbage og spille en stor rolle hos Chelsea. I weekenden gjorde han en rigtig god figur – både offensivt og defensivt – i udekampen mod Tottenham.

Central midtbanespiller: Jordan Henderson (Liverpool)
Liverpool-anføreren bød sig til med en ekstrem energi og masser af farlige løb ind i feltet, hvor han også havde held med at sætte sine medspillere i scene, mens han også selv sendte en god afslutning afsted i første halvleg.

Central midtbanespiller: Douglas Luiz (Aston Villa)
Det er simpelthen bare at tage hatten af for den brasilianske landsholdsspiller, som beskyttede Aston Villas forsvar på flotteste vis og samtidig viste sin sædvanlige ro på bolden i 3-0-sejren mod Everton.

Højre kant: Ismaila Sarr (Watford)
To scoringer bidrog den lynhurtige kantspiller til i den vigtige kamp mod Norwich, hvor han også viste, at han har niveau til at spille for et bedre mandskab end Watford, der dog kan glæde sig over, at de vandt 3-1.

Offensiv midtbanespiller: Leandro Trossard (Brighton)
Når han spiller, som han gjorde søndag eftermiddag, er det svært at forstå, hvorfor han spiller for Brighton. Det var høj klasse, som den belgiske landsholdsspiller præsterede. Assistrerede Danny Welbecks scoring, og hele kampen igennem var han en stor mundfuld for Leicester-defensiven.

Venstre kant: Leon Bailey (Aston Villa)
Kan man komme på Rundens Hold, når man kun spiller 20 minutter? Leon Bailey kan. Han var ophavsmanden til Lucas Dignes selvmål, og han scorede selv et strålende mål, mens Everton-forsvaret slet ikke kunne modstå hans fart og dribleevner. Nu håber vi bare, at han hurtigt bliver klar efter sin skade.

Angriber: Ivan Toney (Brentford)
Han lignede ikke en spiller, der kun lige er rykket op i Premier League. Med sin store fysik skabte han sammen med Bryan Mbeumo masser af chancer i udesejren mod Wolves, hvor han også omsatte et straffespark, som han selv havde fremtvunget. Imponerende kamp og måske rundens bedste spiller.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE