Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:09:2021 08:30
PLBOLD kårer: Her er Premier Leagues 10 bedste venstre backs

PLBOLD.dk vil nu kåre de 10 bedste venstre backs i Premier League.


Her på PLBOLD.dk vil vi lave en række af kåringer på de forskellige positioner på banen.
 
Det er altid svært at lave kåringer og især finde ud af hvilke kriterier, der skal i spil. Vi har valgt følgende kriterier, som vi tager udgangspunkt i, når vi skal kåre de 10 bedste spillere på en given position.
 
● Generelle præstationer gennem 2019/20- og 2020/21-sæsonen
● Præstationer i alle turneringer tæller med
● Nylige præstationer vægter højere end ældre
● Præstationer i Premier League vægter højere end f.eks. Superligaen og The Championship
 
10. Ben Davies (Tottenham)
For et par år siden var han blandt ligaens bedste venstre backs, men skader har ødelagt en hel del for waliseren, som nu ikke længere har den samme tårnhøje stabilitet, der prægede hans spil tidligere. Han holder dog fortsat et fornuftigt niveau.
 
9. Aaron Cresswell (West Ham)
Han har tilbragt nogle år udenfor scenelyset, men englænderen er efterhånden parat på anerkendelse. Han har spillet fast i West Ham i otte år, og i fjor leverede han en af sine bedste sæsoner i karrieren, da The Hammers spillede med om europæisk fodbold. Han har fortsat, som han slap i denne sæson, hvor han er blevet mere solid defensivt, mens han udgør en trussel fremad.
 
8. Oleksandr Zinchenko (Manchester City)
Pep Guardiola har omskolet ukraineren til venstre back, og det har han gjort med succes. Defensivt er der mangler, men han er strålende, når Manchester City er i boldbesiddelse, og det er de lyseblå trods alt som oftest. Denne sæson kan vel byde på meget spilletid.
 
7. Lucas Digne (Everton)
Siden skiftet fra Barcelona har franskmanden gjort det glimrende for Everton, hvor han har været essensiel i det offensive spil. Han lukker godt af defensivt, og offensivt leverer han assist samt udgør en trussel fra standardsituationer. Han burde egentlig spille i en større klub.
 
6. Marcos Alonso (Chelsea)
Det har ikke altid været lige godt, hvad spanieren præsterer defensivt, men han er simpelthen forrygende i offensiven, og særligt når han får lov at spille wingback. Forskellen på hans top- og bundniveau er enormt, men lige nu er vi vidner til spanierens bedste side. Og den er god.
 
5. Sergio Reguilon (Tottenham)
Vi kendte til hans niveau fra Real Madrid, og nu begynder vi også at se spanieren udfolde sig i Premier League. Han er hurtig, hårdarbejdende og har også evner i det offensive, mens han er blevet en vigtigere brik for sin klub. Som det er nu, er han Tottenhams klare førstevalg.
 
4. Kieran Tierney (Arsenal)
Endelig tillod skadesfrie perioder i fjor at lade Tierney bevise sit værd for Arsenal, hvor han virkelig var en af få lyspunkter for klubben. Han er lidt en blanding af Reguilon og Andy Robertson som type, og han får en stor opgave som frontfigur for Arsenal i denne sæson.
 
3. Ben Chilwell (Chelsea)
Englænderen må have svært ved at forstå, hvordan han lige mistede sin plads i Chelsea, men det ændrer altså ikke på, at han er en venstre back i topklasse. Han er stabil og med all-round egenskaber på et rigtig højt niveau. Vi tror på bedre tider i vente for den engelske landsholdsspiller.
 
2. Andy Robertson (Liverpool)
Skotten har udviklet sig fra at være en ganske middelmådig venstre back i Premier League til nu at være blandt verdens bedste på positionen. Han kombinerer defensiv påpasselighed med offensive raids og forrygende indlæg.
 
1. Luke Shaw (Manchester United)
Det er et sjældent syn, hvordan en spiller, man troede, at man kendte så godt, har udviklet sig så drastisk på så kort tid. Luke Shaw er blevet et helt andet våben i offensiven, han er i fysisk topform, hurtig og brølstærk i sine individuelle dueller. Premier Leagues bedste venstre back, som det er nu.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE