Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:09:2021 16:48
PLBOLD kårer: Her er Premier Leagues 10 bedste midterforsvarere

PLBOLD.dk vil nu kåre de 10 bedste midterforsvarere i Premier League.


Inden Premier League-sæsonen starter op igen, vil vi her på PLBOLD.dk lave en række af kåringer på de forskellige positioner på banen.
 
Det er altid svært at lave kåringer og især finde ud af hvilke kriterier, der skal i spil. Vi har valgt følgende kriterier, som vi tager udgangspunkt i, når vi skal kåre de 10 bedste spillere på en given position.
 
● Generelle præstationer gennem 2019/20- og 2020/21-sæsonen
● Præstationer i alle turneringer tæller med
● Nylige præstationer vægter højere end ældre
● Præstationer i Premier League vægter højere end f.eks. Superligaen og The Championship
 

10. Jonny Evans (Leicester)
Bundsolid. Det er nok det ord, der beskriver nordireren allerbedst. Han laver kun sjældent fejl, og han har virkelig gjort det godt for Leicester de seneste par sæsoner. Burde stadig kunne spille for stort set alle Premier League-klubber.

9. Joel Matip (Liverpool)
Hans niveau er virkelig blevet højt. Den lange stopper er stabil i sine præstationer og overrasker om og om igen, når forsvarskollegerne er skadet, eller Klopp ganske enkelt vender sig imod ham for at gøre et stykke arbejde. Matip har tilmed startet denne sæson på overbevisende manér.
 
8. Joe Gomez (Liverpool)
Potentialet har længe været der, og for et år siden var han for alvor ved at udfolde det. Vanen tro løb Gomez ind i en alvorlig skade sidste efterår, og siden er det blevet til ét PL-minut imod Burnley. Han er dog stadig ung og en spiller i høj kvalitet, som blive spændende at følge i duel med Matip og Konaté om pladsen ved siden af VVD.
 
7. Aymeric Laporte (Manchester City)
Meget kan ske på et år, og Laporte er et godt eksempel på dette. Franskmanden var blandt Premier Leagues største profiler, men han er nu blevet overhalet indenom af to holdkammerater. Laporte får dog stadig minutter, og han beviser sig stadig som en fremragende forsvarsspiller.
 
6. Antonio Rüdiger (Chelsea)
Skader har plaget den store tysker, som efterhånden må regnes som Chelseas bedste midterforsvarer. Det har også været tydeligt, idet han har spillet for the Blues, når han har været skadesfri. Den tyske landsholdsspiller tog et stort skridt op ad rangstigen i fjor med et forår i verdensklasse.
 
5. John Stones (Manchester City)
Havde du inden 2020/21-sæsonen bildt nogen ind, at Stones ville stjæle Laportes scenelys i samarbejde med en Benfica-spiller, ville det nok ikke have kastet mere en hovedrysten af sig. Det er imponerende, hvilken sæson Stones præsterede i fjor, og der er nu pres på englænderen, der forventes at etablere sig blandt verdens bedste forsvarsspillere. Stones er ikke længere en utilregnelig spiller, man betalte for meget for, men en verdensklasse stopper, der har fortjent sin nye, seksårige kontrakt.
 
4. Raphael Varane (Manchester United)
Det er altid svært at vurdere en PL-spiller, der knap nok har spillet i Premier League, men på den anden side ved vi godt, hvad franskmanden står for. Han havde en perfekt debut imod Wolves, mens hans 10 gode år i Real Madrid sikrer ham en plads i toppen af listen. Han ligger endda muligvis højere om et år.
 
 
3. Harry Maguire (Manchester United)
Man må bare tagen hatten af for englænderen. Han har ikke virket tynget af titlen som verdens dyreste forsvarsspiller, og han har nærmest fra dag ét overtaget dirigentstokken i Manchester Uniteds bagkæde. Der er dog stadig et stykke vej op til førstepladsen, selvom EM-slutrunden ikke gjorde tingene værre for Uniteds styrmand.
 
2. Ruben Dias (Manchester City)
Med hatten løftet for Maguire må vi finde på noget vildere for Dias. Jo, han blev hentet dyrt ind, men ingen havde forventet at se den 24-årige portugiser overtage Premier League med storm på den måde, han beviste. Dias var sæsonens bedste forsvarsspiller, han er stor, stærk, hurtig, intelligent og boldsikker. Et godt bud på verdens bedste forsvarsspiller de næste 10 år. Blink. Eller.
 
1. Virgil van Dijk (Liverpool)
Han har ikke spillet lidt mindre end et år, men hverken vi, eller van Dijk selv, glemmer lige sådan, hvor god han er, når han spiller. I topform er han stadig Premier Leagues ubestridt bedste midterforsvarer, og han er en sand klippe for Liverpool. Samtidig er han også et giftigt våben i modsatte ende. 2019/20-sæsonen er en af de bedste individuelle PL-præstationer for en forsvarer nogensinde.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE