Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:09:2021 09:30
PLBOLD kårer: Her er Premier Leagues 10 bedste målmænd

PLBOLD.dk vil nu kåre de 10 bedste målmænd i Premier League.


Inden Premier League-sæsonen starter op igen, vil vi her på PLBOLD.dk lave en række af kåringer på de forskellige positioner på banen.
 
Det er altid svært at lave kåringer og især finde ud af hvilke kriterier, der skal i spil. Vi har valgt følgende kriterier, som vi tager udgangspunkt i, når vi skal kåre de 10 bedste spillere på en given position.
 
● Generelle præstationer gennem 2019/20- og 2020/21-sæsonen
● Præstationer i alle turneringer tæller med
● Nylige præstationer vægter højere end ældre
● Præstationer i Premier League vægter højere end f.eks. Superligaen og The Championship
 
10. Nick Pope (Burnley)
 
Den høje keeper lukkede mindre end 1,5 mål ind i fjor, hvilket faktisk var en bedrift taget i betragtning af, at Burnley endte som nummer 17 og ikke var prængende på noget tidspunkt. Pope var skadet i seks kampe og gjorde sig ikke helt bemærket på samme vis som i andre sæsoner, men han er stadig en dygtig keeper, og han er stadig det engelske landsholds tredjevalg mellem stængerne.
 
9. Hugo Lloris (Tottenham)
 
Det lader kun til at gå en vej for franskmanden; nedad. Men sådan har det på den anden side været gennem flere år uden, at Spurs har hastet med at finde en direkte erstatning. Nogle sæsoner siden var han blandt ligaens bedste målmænd, men nu laver han for mange fejl, der koster dyrt. Topniveauet er dog stadig godt.
 
8. Emilliano Martinez (Aston Villa)
 
Han står både på mål for Argentina og i Premier League; meget er sket, siden målmanden år efter år blev udlejet fra Arsenal til Championship-klubber. Han havde en glimrende debutsæson på Villa Park i sidste sæson, hvor hans særligt i sæsonens første halvdel holdte mange clean sheets. Martinez er en sikker keeper, laver få fejl og holder en god statistik med indkasserede mål.
 
7. Dean Henderson (Manchester United)
 
Han viste sit værd i Sheffield United og bed sig fast på United-holdet i fjor. Skader har banet vejen for fuld spilletid til David de Gea i den indeværende sæson, hvor spanieren til gengæld har grebet chancen med imponerende præstationer. Pt. fører De Gea akkurat kapløbet.
 
6. David de Gea (Manchester United)
 
Han ses ikke længere som en verdensklasse keeper, men den spanske landsholdsmålmand har løftet sit niveau fra tidligere sæsoners formdyk. Fortsætter han den fine form, kan det pludselig blive svært for Dean Henderson at få minutter i Premier League.
 
5. Edouard Mendy (Chelsea)
 
Mendy lukkede næstfærrest mål ind i den forgangene sæson, og det var ikke fordi Chelsea var unedbrydelige i den første halvdel af sæsonen. Hvem havde for tre år siden troet, at en Rennes-keeper i slutningen af 20'erne skulle redde Chelsea fra Kepa og den rene elendighed?
 
4. Bernd Leno (Arsenal)
 
Umiddelbart et kontroversielt valg, men alligevel ikke. Efter en svær første sæson, har tyskeren været enorm stabil i Premier League, og han spillede en afgørende rolle for, at et underpræsterende Arsenal-hold kun lukkede 39 mål ind i 2020/21-sæsonen. Tredjefærrest i ligaen.
 
3. Kasper Schmeichel (Leicester)
 
Med fare for at lyde danskerglad kan vi simpelthen ikke lade være med at rose Kasper Schmeichel til skyerne. Han har været fænomenal for Leicester i en årrække efterhånden, og der er intet, der tyder på, at hans niveau er i nedgang. Altid stabil – og en kæmpe leder. Klassekeeper.
 
2. Alisson (Liverpool)
 
Sidste sæson var ikke fantastisk for Liverpool, og heller ikke for målmand Alisson, som tilmed var en del skadet. Grundlæggende er han dog en af bedste i ligaen, kun overgået af en imponerende landsmand.
 
1. Ederson (Manchester City)
 
Han kæmper en hård kamp med Alisson om minutterne for Brasilien, og ligesom på landsholdet har han akkurat tilkæmpet sig rollen som førstevalg. Han er en fantastisk målmand, der har et af verdens højeste topniveauer. Han har det dog stadig med at tabe hovedet af og til.
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE