Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:12:2021 10:05
PLBOLD erfarer: Uhre i dialog med Premier League-klub

Mikael Uhre har flirtet med et skifte til det engelske, og det kan muligvis også ende med en transfer her i de kommende januarvindue.


Ifølge PLBOLDs oplysninger har Mikael Uhre tidligere på måneden været i dialog med Premier League-klubben, Norwich.

Kilder fortæller, at repræsentanter fra Norwich har været i Aarhus for at snakke med Brøndby-angriberen.

Vi har været i kontakt med Mikael Uhres agent, Søren Jensen, som ikke ønskede at kommentere på noget, der omhandlede angriberen.

Artikel fortsætter under billedet

Koblingen mellem Mikael Uhre og England, er ikke ny. Brøndby-spilleren har for nylig flirtet med et skifte til det engelske.

- England tiltaler mig rigtig meget. Det har altid været fodbold derfra, jeg har set, mens jeg er vokset op, udtalte han tidligere på måneden til TV2.

I interviewet med TV2 efter Brøndbys kamp mod Sparta Prag sagde angriberen også, at han muligvis havde spillet sin sidste kamp for Brøndby IF.

I sidste måned meldte BT også, at vestegnsklubben planlægger et salg af Mikael Uhre og vil kræve en pris i omegnen af 15 millioner kroner.

Ifølge vores engelske kilder er det også en prioritet for Norwich-manager Dean Smith at styrke offensiven i januarvinduet, og under normale omstændigheder ville prisen ikke være noget problem for Norwich at betale.

Artikel fortsætter under billedet

Situationen med coronasmitten har gjort flere engelske klubber nervøse, da der er snak om, at der snart skal spilles kampe uden tilskuere, og det vil ramme mange klubber rent økonomisk - især en klub som Norwich.

Derfor er det også sandsynligt, at et potentielt skifte først sker til sommer, hvor han på det tidspunkt vil have et halvt år til kontraktudøb, da den udløber i udgangen i 2022.

Skulle et skifte alligevel blive en realitet i janarvinduet, ville det ikke være den første gang, at en Brøndby-spiller tager til Norwich, da Teemu Pukki skiftede på en fri transfer i 2018.

Norwich ligger i øjeblikket sidst i tabellen med 10 point - á point med Newcastle - efter 17 kampe og har tre point op til den gode side af nedrykningsstregen.

Den 27-årige angriber ankom fra SønderjyskE til Brøndby IF i 2018, hvor han i dag står noteret for 48 mål i 123 kampe. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE