Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:05:2021 10:33
PLBOLD AWARDS: Her er sæsonens 10 bedste signings

2020/21-sæsonen går på hæld, og i den forbindelse har vi givet vores bud på sæsonens 10 bedste signings.


1. Ruben Dias - Manchester City

Manchester City har i årenes løb investeret rigtig mange penge i defensiven, og det er ikke alle, der har været gode investeringer. Derfor frygtede mange Manchester City-fans formentlig, at Ruben Dias ville blive endnu en spiller, der blev hentet for et stort beløb uden at præstere, men det har ikke ligefrem været tilfældet. Manchester City har ramt jackpot med Ruben Dias.

Den 23-årige portugiser har været aldeles fremragende for The Citizens i denne sæson, hvor her på redaktionen var der ingen tvivl om, hvem der skulle have prisen som sæsonens bedste køb. 

2. Emiliano Martinez - Aston Villa

Den 28-årige argentiner agerede som en god backup for Bernd Leno i slutningen af sidste sæson, og det var med til at overbevise Aston Villa om at købe ham for en sum af £20 millioner, som er en solid investering for en klub som Aston Villa.

Nu, hvor vi rangerer sæsonens signings, har det været et røverkøb. Martinez har spillet samtlige minutter i denne sæson, og med sublime redninger har han i adskillige kampe sikret point til Dean Smith & Co. 

Præstationer har angiveligt også resulteret i interesse fra flere storklubber, hvor han bl.a. er blevet kædet sammen med Manchester United og Tottenham.

3. Wesley Fofana - Leicester

Det var formentlig ikke mange, der kendte til Fofana, da Leicester hentede ham i Saint-Etienne i slutningen af sommervinduet - men nu er der ingen fans i Premier League, der er i tvivl.

Den 20-årige franskmand har taget alle med storm. Med sin hurtighed og aggressivitet skulle han ikke bruge lang tid til at tilpasse sig Premier League, og bedømt efter en enkelt sæson ser den engelske spillestil ud til at være skræddersyet til ham. 

4. Edouard Mendy - Chelsea

Målmandsposten har været stort samtaleemne i Chelsea, da rekordkøbet af Kepa Arrizabalaga ikke viste sig at være en god investering. Det fik London-klubben til at hente Edouard Mendy for omkring £22 millioner - og nu er målmandsposten slet ikke et samtaleemne. 

Senegaleseren har formået at skabe ro i Chelsea-defensiven, og når der er brug for ham, så er han klar og leverer altid en god præstation.

Indtil videre er det blevet til 16 clean sheets i 28 kampe. Fantastisk køb af The Blues. 

5. Pierre-Emile Højbjerg- Tottenham

Det tog ikke lang tid, før Pierre-Emile Højbjerg blev en fanfavorit blandt Tottenham-fans. Dasnkerens arbejdsstyrke, lederskab og kvaliteter har gjort elsket af The Lilywhites, og hans betydning for holdet har heller ikke været til at tage fejl af. 

Det har også gjort ham til en af de vigtigste spillere og sikreste valg holdkortet, og med en pris på £15 millioner har han også haft en sikker plads hos os, når det gælder sæsonens bedste signings.

6. Ollie Watkins - Aston Villa

Aston Villa slog transferrekord, da man hentede Ollie Watkins i Brentford for omkring £33 millioner, men han har været investeringen værd. 

13 mål står den engelske angriber noteret for, og de flotte præstationer har også resulteret i en landsholdsudtagelse.

Watkins er en angriber med en enorm mængde energi og er rigtig god til at finde hullerne i modstandernes forsvar. Han er også den angriber, der har spillet absolut flest minutter af alle angribere i Premier League - 2970 plus det løse. 

7. Jesse Lingard - West Ham

Hvem havde troet, at Lingard ville få den opblomstring, han har haft i West Ham? Det er måske kun ham selv, David Moyes og familien. Fra at være udstødt af Ole Gunnar Solskjær er han blevet en sand stjerne med x-faktor i West Ham. 

Det kræver også en vis mentalitet at komme til en klub uden nogen kamptræning og så være med til at løfte The Hammers til at kæmpe om en top fire-placering.

8. Joachim Andersen - Fulham

Det er bestemt ikke defensiven, der er årsag til Fulhams placering i tabellen - 45 mål har man indkasseret, og det er kun seks mål mere end Leicester, der besidder tredjepladsen. 

Joachim Andersen har ageret som en sand leder i London-klubben og har leveret præstationer på et højt, højt niveau. 

Han blev hentet på en lejeaftale, hvilket også betyder, at han står til at vende tilbage til Lyon efter denne sæson, men den danske midtstopper får nok ikke problemer med at finde en ny klub, hvis Lyon ikke kan bruge ham - og Premier League-klubberne har hvert fald fået set, at han ikke har problemer med den engelske spillestil.

9. Raphinha - Leeds

På en hektisk Deadline Day lykkedes det Leeds at sikre sig Raphinha for omkring £17 millioner, og det spontane Premier League-skifte betød formentlig også, at han havde en svær sæsonstart.

Men efter et have tilpasset sig en ny liga med nye holdkammerater har han for alvor vist sine kvaliteter. Leeds er blevet rost for den offensive tilgang i denne sæson, og det har Raphinha en stor andel i - tolv mål har han været involveret i: seks mål og seks assists. 

10. Callum Wilson - Newcastle

Newcastle har i de seneste mange år ikke været som en klub, der investerer mange penge i nye spillere, og derfor var det også et sjældent syn, da de hentede Callum Wilson i Bournemouth for omkring £20 millioner. 

Dengang blev det også set som en god handel, da det er sjældent, man får en ‘proven’ Premier League-målscorer for den pris - og denne sæson har ikke været anderledes for Wilson, der har nettet 10 gange, selvom han har været plaget af et par skader. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED