AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:05:2021 15:15
PLBOLD AWARDS: Her er sæsonens 10 værste signings

2020/21-sæsonen er færdigspillet, og i den forbindelse har vi givet vores bud på sæsonens 10 værste signings.


1. Rhian Brewster - Sheffield United

En handel på omkring £25 millioner er som udgangspunkt ikke en vild stor handel, når man snakker Premier League, men det er det i den grad for Sheffield United - især i en tid, hvor pandemien har sat sine økonomiske spor i klubberne. 

Brewster blev klubbens dyreste køb nogensinde, men han har langt fra levet op til forventninger, selvom han er en ung spiller. 1114 spilleminutter står han noteret for, og her er det hverken blevet til mål eller assists. Syv skud inden for målrammen er det eneste, man kan tilføje til statistikken. Det fortæller meget om hans og Sheffield Uniteds præstationer i denne sæson.

 

2. Donny van de Beek - Manchester United

Hollænderen havde formentlig regnet med mere end de 425 spilleminutter i sin debutsæson, som han indtil videre har fået. Oftest har han blot set med fra bænken, og det havde fansene formentlig ikke set komme, da han blev købt for £35-40 millioner. 

Han har egentlig gjort det ganske fint, når han har været inde, og det viser stats også. Han har haft et skud på mål, og han har scoret et mål.

Men så dyr en signing, der har fået så lidt spilletid, er ikke nogen god signing af Ole Gunnar Solskjær. 

 

3. Willian - Arsenal

Den eneste spiller på listen, som er hentet på en fri transfer, men brasilianeren har været en stor skuffelse for The Gunners. 

Det startede ellers godt med to assists i første kamp, men herefter er det kun gået ned ad bakke for Willian. 

Fem assists og et enkelt mål står han noteret for, og præstationerne har angiveligt også resulteret i, at både han og Arsenal ønsker at stoppe samarbejdet denne sommer.

 

4. Nathan Aké - Manchester City

Godt nok kunne han fejre et mesterskab med Manchester City, men personligt vil det formentlig ikke være en sæson, som Aké vil huske tilbage på for at være en god sæson - og det er ikke noget, han kan takke sig selv for. 

Han har været hårdt plaget af skader, og det er først her i slutningen af sæsonen, han har fået spilletid, hvor de ikke har haft det store at spille for. 

Manchester City har bestemt ikke for valuta for de penge, de har betalt for ham - nemlig £41 millioner.

 

5. Thomas Partey - Arsenal

Det kom som noget af en transferbombe, da Arsenal hentede ham på sidste transfervindue for hele £45 millioner. 

Midtbanespilleren fik også en god start i Arsenal-trøjen, men som sæsonen skred frem blev præstationerne også dårligere og dårligere, og Arsenal-fansene vil uden tvivl håbe, at han kommer til at gøre det noget bedre i næste sæson.

 

6. Kai Havertz - Chelsea

Der har været nogle enkelte gode præstationer i denne sæson, men man må forvente mere af en spiller, som har kostet £72 millioner og scorede en masse mål i Bundesligaen sidste sæson. Fire mål er det blevet til, og i alt for mange kampe har han været anonym. 

Her i slutningen af sæsonen er det begyndt at blive bedre, og det kan give Chelsea-fansene lidt håb om, at han blot skulle bruge lidt tid til at tilpasse sig spillestilen i Premier League.

 

7. Alex Telles - Manchester United

Manchester United-fans havde store forventninger til venstrebacken, da man erhvervede ham for godt £15 millioner, men de fleste har formentlig helt glemt, at man købte ham i sommer - kun otte ligakampe er et blevet til.

Det skal dog siges, at Luke Shaw har en afgørende betydning for, at Telles befinder sig på denne liste. Englænderens præstationer har gjort, at Telles har været bænket i størstedelen af kampene. 

 

8. Karlan Grant - West Bromwich

En handel, som er gået under radaren. West Bromwich hentede ham for £15 millioner og var dermed en større handel for The Baggies. 

I sin anden kamp kom han på måltavlen, men det er også blevet det eneste mål i sine 20 kampe. 

Han er formentlig en spiller, som de vil forsøge at skille sig af med til sommer.

 

9. Nelson Semedo - Wolverhampton

Det er altid stort, når en spiller skifter fra Barcelona til Premier League - især til en klub som Wolverhampton.

Med en pris på over £30 millioner var der store forventninger fra Wolves-fansene, men Semedo har slet ikke leveret. I adskillige kampe har han haft store problemer i det defensive aspekt, og hans præstationer kan sammenlignes med Wolverhamptons i denne sæson = langt fra godkendt. 

En dyr handel, som ikke har vist sig at være en god investering bedømt på det første år. 

 

10. Timo Werner - Chelsea

Ligsom Kai Havertz er han begyndt at blomstre op i de seneste kampe, men overordnet set har det været en rigtig dårlig sæson for den tyske angriber.

Spilletid har han fået nok af, men antallet af mål har være skuffende, og det skyldes selvfølgelig uheld, hvor flere mål er blevet annulleret af VAR, men det skyldes også adskillige store afbrændere. 

 

Se også vores bud på sæsonens 10 bedste signings her.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE