AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:06:2021 10:15
Planen er lagt: Premier League-dansker skal udlejes næste sæson

Danske Andreas Søndergaard skal formentlig udlejes i den kommende sæson.


Det var meningen, at Andreas Søndergaard skulle have fået sin Premier League-debut i sæsonens sidste kamp mod Manchester United, men en tidlig skade til Wolves satte en stopper for det.

Det fortæller han i et interview til BT.

Til næste sæson regner den danske målmand, der lige nu er tredjevalg hos Wolves, ikke med, at han skal spille for klubben. Det er nemlig planen, at han skal udlejes for at få spilletid.

- Planen er, at jeg skal udlejes i den nye sæson, og hvorhen har jeg ingen idé om. Vi går efter det bedste niveau, men det vigtigste er at få spilletid nu, siger Søndergaard, der sigter efter at kunne kæmpe om pladsen som førstevalg i løbet af et par sæsoner.

Karrieren kunne dog være blevet spoleret for den 20-årige dansker tidligere på sæsonen, da han blev ramt af et knæ i maven, fik et hul på mavesækken og måtte hasteopereres.

Efterfølgende fik Søndergaard at vide, at han blot var otte centimeter fra, at milten var blevet ramt, hvilket kunne have kostet fodboldkarrieren.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE