AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:12:2022 19:38
PL-stjerne skadet: "Onde løgne og fake news"

Tite raser over beskyldningerne, der er kommet om Gabriel Jesus efter skaden.


Gabriel Jesus er færdig ved denne VM-slutrunde efter at have pådraget sig en knæskade.

Arsenal-angriberen var med fra start i fredagens 0-1-nederlag til Cameroun, hvor han blev skiftet ud i anden halvleg pga. smerter i knæet. 

I den brasilianske presse har der været meldinger om, at Gabriel Jesus beklagede sig om smerter i knæet allerede inden kampen, men det bliver afvist af den brasilianske landstræner, Tite. 

- Vi bryder os ikke om at høre disse løgne. Det er onde løgn. Vi har slet ikke tid til det, siger Tite ifølge Daily Telegraph og tilføjer:

- Løgnere og haters bør lave noget andet. De må stoppe med at lave fake news. Arsenal har en fantastisk lægestab. Vi har en fantastisk lægestab.

- Vi er ansvarssfulde mennesker, og vi tager et stort ansvar, når det gælder vores spilleres helbred. Vi tager aldrig chancer, lyder det fra landstræneren.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE